Anne Pieter bij Hoogheemraadschap van Delfland

0
Leestijd: < 1 minuut

Het Nationaal Watertraineeship ken ik omdat mijn vrouw (Anna) bij het programmabureau werkt. Ik was dus al langer bekend met het traineeship, maar dacht niet dat mijn achtergrond (BSc Lucht- en Ruimtevaarttechniek) geschikt was voor de watersector. Maar toen er een technische vacature binnenkwam bij het NWT ging ik erover nadenken en raakte ik steeds enthousiaster om als trainee aan de slag te gaan!

Ik werk ondertussen ruim een maand bij het Hoogheemraadschap van Delfland op het gebied van Elektrotechniek en zal later ook een deel Werktuigbouwkunde op me nemen. In projectteams ben ik vooral bezig met de automatisering van gemalen, stuwen, inlaten e.d. Het mooie hiervan is dat ik ook veel onderweg ben naar de gemalen en andere objecten maar daarbij ook samenwerk met andere partijen van zowel binnen als buiten Delfland.

Het traineeship ervaar ik als erg fijn. Je leert jezelf door de trainingen beter kennen en krijgt meer zelfinzicht. Hiernaast leer je ook andere starters kennen bij andere organisaties binnen de water- en bodemsector. Dit kan erg fijn zijn omdat je als starter vaak tegen dezelfde dingen aanloopt.

Anne Pieter is trainee van april 2018 tot april 2020.

Deel dit bericht

Comments are closed.