Wesley van Beek: Trainee bij Witteveen+Bos – NWT

0
Leestijd: < 1 minuut

Ik ben Wesley en was een trainee in Oktober 2019 bij NWT. Nadat ik was afgestudeerd wilde ik gaan werken – mogelijk in combinatie met een traineeship. Ik zocht het internet af naar de mogelijkheden en concludeerde dat een trainee bij het NWT mij het meeste aansprak, omdat het specifiek mijn sector aanspreekt, maar dat het niet binnen een bedrijf gebeurt (een intern traineeship).

Ik ben begonnen in de watersector omdat ik tijdens mijn BSc stage in Zuid-Amerika realiseerde dat water een van de hot-topics is van de toekomst. Aangezien water zo fundamenteel is als het wordt; alles om je heen heeft ergens in het proces van creatie/gebruik water nodig, leek dit mij een prachtige richting die veel betekenis geeft. Zodoende vervolgde ik mijn studie in Wageningen met de MSc Water Technology. Nu werk ik bij Witteveen+Bos in combinatie met het NWT! Het NWT biedt mij een warm bad, waarin ik na een week serieus werken wat tijd voor mezelf heb. Deze tijd actief investeren in mijn persoonlijke groei is de reden dat ik graag een traineeship doe, en het NWT maakt die verwachtingen tot nu toe waar!

Wesley is trainee van oktober 2019 tot oktober 2021.

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Bekijk alle traineeships van NWT

 

Deel dit bericht

Comments are closed.