Business Course: Young Colfield ‘The Experience’

0
Leestijd: 2 minuten

Jaarlijks organiseert Young Colfield de Business Course: ‘Young Colfield – The Experience’. Deze dag biedt jou de kans om te ervaren hoe het is om trainee te zijn binnen ons Talent Program. Zowel op het gebied van inhoud als persoonlijke ontwikkeling. Zowel door de sfeer te ervaren als onze mensen te ontmoeten.

Voedingsbodem voor Talent

Wij zijn een voedingsbodem waarin talent kan groeien. De boel in beweging krijgen. De juiste kant op. Daar geloven we in. Zo groeien onze trainees in 2 jaar van talentvolle starter tot bevlogen professional. Behoefte aan een sfeerimpressie van onze vorige Business Course? Bekijk dit filmpje!

De 4Q’s

‘De 4 Quotienten’ zullen de rode draad door de dag zijn. Hè, 4 wat? Het IQ & EQ zijn je vast bekend, maar ook je fysieke- (FQ) én je spirituele (SQ) quotiënt verdienen volgens ons aandacht. Wij geloven dat wanneer deze 4Q’s in balans zijn, iedereen optimaal kan shinen. Onze missie is onze trainees te blijven voeden en inspireren op deze verschillende vlakken.

Oké, en nu conreet.

De ochtend zal voornamelijk in het teken staan van samenwerken (EQ) en inhoud (IQ). Ook krijg je meteen een indruk van ons kantoor. Na een lekkere lunch (FQ) gaan we naar een inspirerende externe locatie. Hier gaan we aandacht besteden aan inspiratie, persoonlijk leiderschap (SQ) en beweging (FQ). Uiteraard sluiten we de dag af met een feestelijke borrel!

Wat zoeken wij?

Je bent (bijna) klaar met een universitaire studie. Bij voorkeur Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen of een andere studie waarin je jouw passie voor organisaties hebt kunnen botvieren. Daarnaast heb je jezelf naast je studie ontwikkeld. Bijvoorbeeld als bestuurslid van je studenten- of sportvereniging, een stage en/of werkstudent. Je hebt lef en wandelt dus fluitend buiten de gebaande paden. Je bent zelfkritisch en staat te popelen om te groeien. Daarnaast zijn je sociale skills goed ontwikkeld. We vinden het namelijk heel belangrijk om met fijne mensen te werken.

Lees hier een ervaring van een traineeship bij Young Colfield.

Deel dit bericht

Comments are closed.