Coca-Cola European Partners stagiair Danique vertelt

0
Leestijd: 2 minuten

Even voorstellen 

Mijn naam is Danique Verschuuren, 25 jaar en studeer momenteel Work & Organizational Psychology aan de universiteit in Tilburg. Tijdens het zoeken naar een uitdagende stage kwam Coca-Cola European Partners op mijn pad, een uitdaging die ik graag met beide handen wilde aangrijpen. Nadat ik de sollicitatiegesprekken en assessments succesvol had afgerond, begon 1 februari mijn avontuur als Talent Acquisition stagiair op de HR-afdeling bij Coca-Cola European Partners.

HR Talent Acquisition Stagiair bij Coca-Cola European Partners

Als HR Talent Acquisition stagiair ben je verantwoordelijk voor de werving van A tot Z van de toekomstige stagiairs bij Coca-Cola. Dat betekent het vinden, screenen en aannemen van de beste kandidaten. Het is echt een gevarieerde stage waarbij ik verschillende werkzaamheden heb mogen uitvoeren. Ik schakelde dagelijks tussen de managers van Coca-Cola European Partners en potentiële kandidaten, een echte uitdaging dus!

Hoe zou je de werksfeer bij Coca-Cola European Partners omschrijven?

Als ik de werksfeer bij Coca-Cola zou moeten omschrijven in drie woorden: informeel, dynamisch en open. Door de dynamiek is geen een dag bij Coca-Cola hetzelfde. Daarnaast is de werksfeer erg informeel en zijn de lijntjes naar bijv. hogere management functies ook erg kort, iedereen staat open voor jouw vragen. Tot slot wordt er open gecommuniceerd over de verschillende doelstellingen die Coca-Cola nastreeft. Zo wordt er veel focus gelegd op duurzaamheid en inclusie & diversiteit, twee onderwerpen die ik zelf ook erg belangrijk vind.

Ondanks het thuiswerken heb ik echt enorm genoten van mijn stageperiode bij Coca-Cola. Door de verschillende (online) activiteiten (online bingo’s, quizzen, vrijwilligersdagen in de horeca, de stappenchallenge), heb ik echt de sfeer van het bedrijf goed meegekregen. Het HR team heeft mij vanaf dag een met open armen ontvangen en ik voelde mij echt ‘part of the team’.

Ik heb enorm veel nieuwe kennis opgedaan en mezelf zowel professioneel als persoonlijk ontwikkeld. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze ervaring en het is zeker een aanrader om bij Coca-Cola European Partners stage te lopen!

Ben je benieuwd naar andere ervaringen? Lees ook over de uitdagende stage van Inge Straat.

Deel dit bericht

Comments are closed.