Business Technology Programme van Coca-Cola

0
Leestijd: < 1 minuut

Het University Talent Programme is ons programma voor afgestudeerden dat toptalent voorbereidt op functies op managementniveau. Het biedt je een geweldige kans om je te profileren binnen een gestructureerde loopbaan in bijvoorbeeld het Business Technology Programme.

Je richt je in het eerste jaar op de supply chain en de relaties met onze fabrieken. Het doel hiervab us dat je je vaardigheden op het gebied van projectmanagement (verder) ontwikkelt. Dit doe je in een pan-Europese context.

In het tweede jaar werk je in het hart van projectdesign. Hierbij help je mee met de ontwikkeling en inzet van oplossingen voor ons salesteam. Ook dit doe je een jaar.

Daarna ga je je kennis nader toepassen in de praktijk. Je gaat processen optimaliseren die gericht zijn op sales en de distributie van onze producten. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling van aanbeveling met als doel het bevorderen van klanttevredenheid.

Je voert naast deze drie fases ook nog werkzaamheden uit in korte zomerprojecten. Je vergroot hiermee je kennis van andere afdeling binnen onze organisatie.

Deel dit bericht

Comments are closed.