Carrière in contracting & procurement

0
Leestijd: 2 minuten

De medewerkers van Contracting & Procurement, die essentieel zijn voor het aanhoudende succes van Shell, leveren belangrijke ondersteuning aan alle werkzaamheden en projecten door met leveranciers te onderhandelen over de wereldwijde levering van producten en diensten. Bij contracting & procurement wordt waarde gecreëerd door middel van een strategische aanpak bij het beheren van categorieën en het ontwikkelen van langdurige, wederzijds voordelige relaties met onze leveranciers.

Er zijn bij Shell wereldwijd mogelijkheden in onze Upstream- en Downstream-business die niet alleen verdere ontwikkeling binnen de discipline Contracting & Procurement mogelijk maken, maar u ook de kans geven om belangrijke methodologieën te gebruiken, zoals Enterprise Framework Agreements (EFA) en Supplier Management.

Als u bij Shell in Contracting & Procurement werkt, kunt u worden aangewezen om ondersteuning te leveren ten behoeve van een aantal van onze baanbrekende diepwaterexploratieprojecten, zoals BC-10 voor de kust van Brazilië of Perdido en Stones in de Golf van Mexico. Maar waar uw werk u ook heen voert, een baan in Contracting & Procurement  bij Shell betekent altijd dat u samenwerkt met zeer kundige en ervaren professionals ter verwezenlijking van Shells strategische ondernemingsplannen voor de langere termijn.

Een carrière in Contracting & Procurement bij Shell is niet alleen een uitstekende kans voor iedereen die graag hogerop wil komen in een van de meest innovatieve ondernemingen in de industrie, maar biedt ook de mogelijkheid tot het voortdurend ontwikkelen van jezelf en het werken met de allernieuwste inkoopinstrumenten en -systemen.

Maak carrière in Contracting & Procurement bij Shell 

Contracting & Procurement (CP) heeft mensen nodig die relaties kunnen opbouwen en onderhouden en effectief kunnen onderhandelen om de inkoopkosten te verlagen, met behoud van de kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ook moeten er ondersteunende oplossingen worden geleverd zodat Shells concurrentiekracht behouden blijft.

Een integraal deel van alle functies in CP bij Shell bestaat uit het vormen en verder ontwikkelen van relaties met ons vaste leveranciersnetwerk. Met het oog hierop moeten kandidaten beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, een goede arbeidsmoraal, goede samenwerkingsvaardigheden en het vermogen om proposities zorgvuldig te ontwikkelen en overtuigend over te brengen aan Shell-bedrijven en derden. Commercieel inzicht, een goede cijfermatige ondergrond en aantoonbare functie-ervaring zijn ook essentieel.

Omdat bij CP vaak wordt gewerkt in functieoverschrijdende teams, is het een voordeel als u in een end-to-end-omgeving kunt werken. Een baan bij CP houdt ook in dat u toegang hebt tot ontwikkelings- en mentoraatprogramma’s op alle niveaus – plus een werkomgeving die diversiteit, samenwerking en sociale verantwoordelijkheid ondersteunt en bevordert.

Interesse? Bekijk hier de sollicitatieprocedure bij Shell.

Deel dit bericht

Comments are closed.