Sollicitatieprocedure stage Deloitte

0
Leestijd: < 1 minuut

Om aan de slag te gaan als stagiair bij Deloitte doorloop je een procedure die bestaat uit vier stappen die een tijdsbestek hebben van twee tot vier weken. Hieronder staan de stappen beschreven:

Stap 1: Solliciteren

Je solliciteert online via de site en dat kan op twee manieren, solliciteren voor openstaande vacatures of een open sollicitatie. Ook kun je solliciteren op de stage van jouw voorkeur (meewerk- of afstudeerstage). Je kan meer over jezelf vertellen in de cv en motivatiebrief die je kan uploaden. Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging en word je binnen anderhalve week gebeld.

Stap 2&3: Beoordeling en selectietest

Daarna worden je gegevens beoordeelt door een recruiter en bepaalt diegene of je binnen het profiel past van de vacature waarop je solliciteert. Als je volgens de recruiter in het profiel past dan word je uitgenodigd voor een online careerscan. Deze scan bestaat uit een gevalideerde IQ- en EQ test.

Stap 4: Gesprekken

Afhankelijk van je score op de careerscan word je uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter. Waarna een gesprek volgt met een professional uit de praktijk. Aan het einde van je periode voer je nog een laatste gesprek, waarin je bevindingen en een mogelijk vervolgtraject wordt besproken.

 

Deel dit bericht

Comments are closed.