De juiste keuze: werken bij Rembrandt F&O

0
Leestijd: < 1 minuut

Werken bij Rembrandt F&O en de cultuur
Ik ervaar Rembrandt als een werkgever die zeer betrokken is bij de ontwikkeling van haar werknemers. Iedereen die werkt bij Rembrandt heeft zijn eigen coach en je wordt in de gelegenheid gesteld diverse opleidingen te volgen. Verder is Rembrandt een daadkrachtige organisatie waar de lijnen kort zijn en beslissingen snel genomen kunnen worden.

Rembrandt wordt gevormd door een club jonge, ambitieuze mensen die geen uitdagingen uit de weg gaan en passie hebben voor hun vak. Collega’s staan altijd klaar om je te helpen als je ergens niet uit komt. Tot slot worden er buiten werktijd regelmatig leuke activiteiten georganiseerd waar je de gelegenheid hebt om je collega’s van een andere kant te leren kennen.

Waarom ik ging werken bij Rembrandt F&O
Ik heb voor Rembrandt gekozen, omdat het middenkleinbedrijf mij boeit. In dit segment bevinden zich veelal familiebedrijven en het geeft erg veel voldoening om een ondernemer te begeleiden bij zoiets belangrijks als de verkoop van de onderneming die hij van de grond af heeft opgebouwd. Verder zocht ik verantwoordelijkheid, klantcontact en een steile leercurve. Dit waren allemaal zaken die ik bij Rembrandt kon vinden.

Renate van der Meer (1986) – Consultant

Lees hier meer over werken bij Rembrandt F&O

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.