Het sollicitatieproces van de Rabobank

0
Leestijd: 2 minuten

Als je deelneemt aan de evenementen van de Rabobank en daar een goede indruk achterlaat, dan kan je in de talentpool van de Rabobank terecht te komen. Eenmaal in deze pool heb je al een voordeel ten opzichte van de anderen. Je komt zelfs in een versneld traject terecht als je via de Business- course in de pool bent gekomen. Dit versnelde traject houdt in dat je de eerste 3 of 4 rondes kan overslaan. In dit artikel laten we je het sollicitatieproces voor het Corporate Management Traineeship zien. Het sollicitatieproces van de Rabobank

Het sollicitatieproces

In het Het sollicitatieproces van de Rabobankzijn er 5 rondes:
– De 1e ronde: In deze ronde stuur je jouw brief en cv op.
– De 2e ronde: In deze ronde neem je deel aan een E-assessment
– De 3e ronde: In deze ronde heb je een sollicitatiegesprek met een recruiter en een oud trainee van het          Corporate Management Traineeship. In dit gesprek zal dieper worden ingegaan op jouw motivatie en            vaardigheden
– De 4e ronde: In deze ronde heb je een halve dag een assessment. Onderdelen van deze assessment zijn      een IQ test, een EQ test, een casus en heb je een gesprek met een psycholoog.
– De 5e ronde: Dit is de laatste ronde en bestaat uit een selectiedag. Je krijgt een groepscasus met de focus    op het groepsproces. Hierna krijg je een individuele casus waar dan de focus ligt op de inhoud. Verder zal    je een Elevator Pitch over jezelf houden en heb je nog een gesprek met de managing director.

De activiteiten tijdens deze laaste ronde zullen door verschillende mensen gemonitord worden waarna hun mening door middel van “Ja”, “Nee” of “Weet niet” zal worden getoetst. Je mag geen “Nee” of meer dan 1 keer “Weet niet” hebben, anders word je afgewezen.

Hopelelijk heb je nu een goed beeld van het sollicitatieproces van de Rabobank. Lijkt het je nou leuk om te solliciteren bij de Rabobank? Schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.