Een persoonlijke en professionele groei bij ABN AMRO

0
Leestijd: < 1 minuut

Een traineeship is niet alleen investeren in jezelf. Een carrière is niet per se steil omhoog gaan. Groeien is meer dan hoger opkomen. Het is vaardigheden opdoen, je kennis verbreden of misschien wel verdiepen. Door goede begeleiding bij ABN AMRO werk je aan al deze factoren.

Hoe ziet een Traineeshipprogramma eruit?

Een traineeship heeft een aantal vaste inhoudelijke onderdelen, maar daarnaast volg je ook een aantal specifieke trainingen, gericht op je startrichting. Tijdens de training zul je om de drie maanden nieuwe opdrachten krijgen, welke worden beoordeeld. Je zal de kans krijgen om meer te zien binnen de bank en mag bijvoorbeeld een dag mee lopen op een kantoor. Door een traineeship leer je snel ervaring op te doen en groei je niet alleen snel als persoon maar ook als professional.

Extra ontwikkelen?

Ga naar de ABN AMRO Foundation, bijvoorbeeld met studiegenoten. Je kan je kennis daar inzetten door het doen van verschillende projecten, zoals kinderen leren met geld om te gaan. Dit is namelijk ook een hele mooie manier om carrière te maken en veel te leren!

Deel dit bericht

Comments are closed.