Financieel Management Traineeship Achmea

0
Leestijd: 2 minuten

Het Financieel Management Traineeship
In het eerste half jaar van het Financieel Management Traineeship begin je met een intensief programma. Je leert de kneepjes van het verzekeringsvak en de financiële processen. Hierna volg je twee assignments van ieder negen maanden. Welke assignments dit zijn, bepaal je samen met de financiële top van Achmea. Dit zijn vaak projecten of functies binnen de afdelingen Financial Control en Business Control. Ook voer je met andere trainees een groepsbrede opdracht uit op één van Achmea’s strategische uitdagingen. Na het traineeship solliciteer je direct naar een passende functie die aansluit bij jouw loopbaanontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling
Als je bij Achmea in dienst treedt als Trainee, krijg je een mentor die zich op een key positie binnen het bedrijf bevindt. Hij of zij ondersteunt je bij het bouwen van een netwerk en adviseert je op persoonlijk en zakelijk gebied. Daarnaast word je bij ieder assignment intensief begeleid door de manager van de afdeling waar je op dat moment werkt. Ook krijg je een opleidingsbudget. Je kunt dit budget besteden aan de training die bij jou past. Je komt nog zes keer met de andere trainees bijeen in de Meeting of Minds. Tijdens deze training wordt er gestuurd op (persoonlijk) leiderschapsgedrag.

Profiel
Voor het Financieel Management Traineeship zijn wij op zoek naar toptalent. Je moet ambitie hebben om al snel na je traineeship een functie met veel verantwoordelijkheid te vervullen. Daarnaast moet je een WO-diploma Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding hebben. Als je eerder een fulltime baan hebt gehad, geldt een maximum van twee jaar werkervaring. Verder zijn buitenlandse ervaringen en extra curriculaire activiteiten een vereiste. Daarnaast ben je analytisch sterk en geïnteresseerd in cijfers.

Selectieprocedure
Allereerst stuur je ons jouw cv en motivatiebrief. Als wij interesse hebben, volgt de volgende ronde: een online assessment. Hierna volgt een sollicitatiegesprek op een Achmea-locatie. Als de sollicitatie voor beide partijen positief is verlopen, word je uitgenodigd voor een selectiedag. Wanneer je deze ronde succesvol doorloopt, bieden wij jou een contract aan en word je FIinancieel Management Trainee bij Achmea.

Kijk op TraineeshipsOverzicht.nl of op de website van Achmea om te zien wanneer er een nieuw Financieel Management Traineeship van start gaat.

Deel dit bericht

Comments are closed.