Het Young Professional Programme – Rabobank

0
Leestijd: < 1 minuut

Rienk van Ommen is Business Analist en hij vertelt over het Young Professional Programme IT.

Wat is de toegevoegde waarde van het programma voor jou?
De focus op mij als persoon geeft een hele nieuwe dimensie aan mijn baan. Je krijgt meer inzicht in wat je zelf kunt presteren. Je krijgt praktische tools aangereikt om dit verder te ontwikkelen. Samen met de andere Young Professionals uit mijn groep leer je ontzettend veel van elkaar en vooral van jezelf: hoe kan ik als professional effectiever mijn werk doen.

En op welke manier is het programma onderscheidend voor jou?
De opdrachten, trainingen en intervisie zijn goed uitgekozen en op elkaar afgestemd, waardoor je een prettige leercurve hebt. De kennis die ik opdoe kan ik direct inzetten in mijn functie. Daardoor heb ik het gevoel dat ik snel groei. Dát maakt het voor mij onderscheidend.

Hoe ziet een ‘typische’ werkweek eruit?
Elke week is weer anders, gelukkig. Gemiddeld gezien ben ik de helft van de week bezig met inventariseren van wensen en afstemmen met stakeholders. De andere helft van de week ben ik operationeel bezig. Met het team beginnen we elke ochtend met een dagstart. In ongeveer een kwartier bespreken we wat we gisteren gedaan hebben, wat we vandaag gaan doen en of je denkt tegen iets aan te lopen die dag. De rest van de ochtend en middag verloopt elke dag weer anders.

Deel dit bericht

Comments are closed.