Een selectiedag bij TMNS

0
Leestijd: 2 minuten

Selectiedag bij TMNS

De selectiedag start met een presentatie, waarin de selectiedag uiteen wordt gezet. Onderdeel van deze presentatie is de voorstelronde. Tijdens deze voorstelronde krijgen alle kandiaten de tijd om zichzelf kort aan TMNS en de rest van de groep voor te stellen. Dit schept alvast een band voor de rest van de dag.

Na de presentatie maakt iedereen afzonderlijk van elkaar de TMNS capaciteitentest. Verloopt de capaciteitentest positief, met andere woorden… haal je een voor TMNS geldende positieve score, dan ga je door naar de persoonlijkheidstest.

De persoonlijkheidstest geeft TMNS inzicht in jouw persoonlijkheidsprofiel. We zullen kijken of deze voldoende matcht met het TMNS DNA.

Na je persoonlijkheidstest volgen 3 gespreksronden. De eerste ronde bestaat uit drie gesprekken waarin je de TMNS Practice Leads (Integration, DevOps & Business Intelligence) in drie achtereenvolgende sesies gaat leren kennen. Tijdens deze drie gesprekken zul je jezelf klassikaal presenteren met een reeds voorbereidde presentatie. Deze gespreksronde geeft onze Practice Leads de gelegenheid om jou als kandidaat beter te leren kennen en kom jij meer te weten over de practice en de van daaruit lopende projecten. De Practice Lead zal na deze ronde aangeven of er vanuit zijn of haar practice commitment wordt afgegeven richting een of meerdere kandidaten. Commitment van een van de practice leads heb je nodig om door te gaan naar de tweede en derde gespreksronden.

De tweede gespreksronde staat in het teken van het sollicatiegesprek. Tijdens dit gesprek krijgen de kandidaten de mogelijkheid zichzelf in een 1 op 1 gesprek inhoudelijk verder voor te stellen aan de TMNS Academy. Tijdens het gesprek zullen ook de uitkomsten van de eerder afgelegde persoonlijkheidstest worden besproken.

Na het sollicitatiegesprek volgt de laatste gespreksronde, namelijk het aanbiedingsgesprek. Dit gesprek heeft als doel om jou als Young Professional (YP) in te lichten over het wel of niet ontvangen van een TMNS Academy contractaanbieding. Bij een positieve uitkomst krijg je direct een aanbieding mee naar huis.

Voorbereiding selectiedag bij TMNS

Naast dat het belangrijk is dat je goed weet wat je wilt en wat je kunt, is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereidt op de capaciteitentest. Dit kun je doen door op het internet te zoeken naar websites waar je een IQ-test kunt oefenen. Let op: dit is niet altijd gratis! Gebruik bijvoorbeeld deze link om jezelf voor te bereiden op een vergelijkbare capaciteitentest.

Selectiedag in beeld

De selectiedag bestaat uit zes stappen die in een dag zullen worden doorlopen.
In 1 dag duidelijkheid of jij na jouw studie direct een ‘Career Acceleration’ bij TMNS te pakken hebt.

 

Deel dit bericht

Comments are closed.