Ervaring stagiaire Coca Cola European Partners

0
Leestijd: 2 minuten

Lees hieronder de ervaring van Julie Lux, ex-stagiaire bij CCE:

“Een paar maanden geleden begon ik mijn zoektocht naar een afstudeerstage. Het leek mij boeiend om deel uit te maken van een innovatieve en belangrijke speler in de retailmarkt als Coca-Cola, dus waagde ik mijn kans. Verschillende e-mails en drie gesprekken later, kreeg ik groen licht om effectief mijn stage te lopen bij Coca Cola European Partners in Anderlecht. Een volledig nieuw avontuur voor mij! Ik keek ernaar uit om de wondere wereld achter Coca-Cola te ontdekken, en om daarin het beste van mezelf te geven.

Tijdens mijn drie maanden stage draaide ik mee in het interne communicatieteam bij Coca Cola European Partners. Ik kwam terecht in een kleine ploeg, waar iedereen elkaar goed kent en op een open manier met elkaar omgaat. Iets wat ik niet had verwacht van een multinational. Ik was aangenaam verrast en voelde me meteen een volwaardig teamlid. Mijn taken? Helpen bij personeelsacties rond het WK en de digitale communicatie verzorgen. Zo mocht ik berichten klaarstomen voor op het interne nieuwsplatform en collega’s informeren via de digitale schermen die overal in de vestigingen ophangen.

Met die geslaagde ervaring op zak, was ik maar wat blij te horen dat ik nog enkele weken langer mocht blijven als jobstudent. Daardoor kan ik terugkijken op vier leerrijke maanden, met elke dag weer nieuwe dingen om bij te leren. Het was ook zeer fijn om met zoveel vriendelijke, hardwerkende en inspirerende collega’s in contact te komen, en te werken binnen een team waarop ik altijd kon terugvallen.

Mijn laatste stagedag ben ik dan ook met een flinke rugzak en een tevreden gevoel de deur uitgewandeld. Ik heb de afgelopen tijd niet alleen nieuwe mensen, maar ook mezelf beter leren kennen en heb vooral veel werklust opgedaan.

Bij de volgende Coca-Cola’s die ik drink, zal ik zeker terugdenken aan deze onvergetelijke tijd en aan alle gemotiveerde mensen die ik heb leren kennen. Het was een buitengewoon fijne periode voor mij en ik kan niet wachten op mijn volgende avontuur.” Benieuwd naar wat er belangrijk is als je wilt solliciteren bij Coca Cola? Klik dan hier.

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.