Sanne bij Waterschap Vallei en Veluwe – NWT

0
Leestijd: 2 minuten

Mijn naam is Sanne Kaspers, 28 jaar en afgestudeerde Kust en Zee manager. Na mijn studie vond ik het lastig om een keuze te maken welke richting ik op wilde. Dat ik iets met water wilde doen was duidelijk en na een bezoekje aan de website van het NWT was de keuze voor mij al gemaakt.

Wat mij meteen aansprak aan het traineeship is de focus op persoonlijke ontwikkeling, de ruimte die je krijgt om je persoonlijke competenties verder te ontwikkelen. Na enige tijd kwam er een vacature vrij bij waterschap Vallei en Veluwe voor trainee vergunningverlener en Omgevingswet. Na vier leuke, informele sollicitatierondes ben ik op 1 maart 2018 aan het werk gegaan bij het waterschap. De afdeling waar ik werk richt zich zowel op de externe als de interne advisering en toetsing van de juiste toepassing van watergerelateerde wet- en regelgeving. Mijn werkzaamheden binnen de vergunningverlening bestaan voornamelijk uit het adviseren van interne en externe partijen over de (on)mogelijkheden van activiteiten bij watergangen, het toetsen van aanvragen voor dit soort activiteiten en het opstellen van vergunningen. Daarnaast houd ik mij samen met trainee Quido Hoitink van NWT 15 bezig met de Omgevingswet.

Het NWT bied mij een goede start van mijn carrière in de watersector waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en je het samen doet. In een hechte en vertrouwde groep leer je jezelf en anderen beter kennen en wordt je je bewust van o.a. je kwaliteiten en valkuilen. Tot nu toe geven de trainingen mij een andere kijk op zaken in privé en werksfeer, in positieve zin. Ik ben dan ook erg blij dat ik de kans heb gekregen om hieraan deel te mogen nemen.

Sanne is trainee van april 2018 tot april 2020.

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.