De papier en golfkarton wereld in fietsen – YSE

0
Leestijd: 2 minuten

Nadat ik één jaar bij Koninklijke Gazelle had gewerkt was ik toe aan een volgende stap. Dus per 1 september 2018 ben ik begonnen als trainee bij Smurfit Kappa. Toch een spannende stap, je vertrouwde omgeving verlaten voor een nieuwe uitdaging in de wereld van het papier en golfkarton. Ikzelf had behoefte aan meer zelfontwikkeling en uitdagende projecten. Binnen het traineeship van Smurfit Kappa staan deze twee onderwerpen centraal. De uitdagende projecten worden geboden door de organisatie zelf. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling is YSE nauw betrokken. Daarnaast is de betrokkenheid vanuit de verschillende vestigingen ook erg groot. Zo wordt mij constant de kans geboden om mee te werken aan uitdagende vraagstukken en wordt ook regelmatig gevraagd om mijn mening over een bepaald onderwerp.

Op 1 september werd ik ontvangen bij Smurfit Kappa Zedek in Deventer, waar ik momenteel bezig ben met mijn eerste opdracht, een model ontwikkelen voor de keuze tussen uitbesteden of zelf maken. Zedek is gespecialiseerd in het ontwikkelen van golfkarton displays. Kijk maar eens in de supermarkt ;-). Er was een introductieprogramma voor ons klaargezet waarbij we alle afdelingen van het bedrijf hebben gezien. Wat mij direct opviel was het enthousiasme van alle medewerkers binnen het bedrijf. Iedereen deelt zijn kennis direct en stelt zich gelijk open om jou verder te helpen. Wat een super eerste week was dat! Vrijdagavond, na een week met veel indrukken en nieuwe informatie, ging het licht in ieder geval vroeg uit.

Nu ben ik twee maanden verder en druk bezig met mijn opdracht rondom Trade. Dit zijn orders die  Zedek uitbesteedt aan een ander bedrijf. Het doel is om een proces op te zetten waarbij de keuze tussen zelf produceren of uitbesteden gemakkelijk gemaakt kan worden. Ook daar is de betrokkenheid en het enthousiasme van de medewerkers goed te merken. Tijdens interviews werd heel uitgebreid verteld over alles wat al meegemaakt is. Daarnaast vragen collega’s regelmatig hoe ver ik al ben met het project.

Daarnaast word ik als trainee bij verschillende kleine projecten betrokken. Dit maakt het werk erg afwisselend en ook heel leuk. Zo werk ik mee aan een groot klantenproject en ondersteun ik bij de implementatie van hulpmiddelen in de fabriek.

Nu vraag jij je, als lezer, zeker af of ik al spijt heb van mijn keuze om bij Koninklijke Gazelle weg te gaan? Absoluut niet! Ik ga elke dag met veel plezier naar Deventer toe en ik ben benieuwd welke uitdagingen Smurfit Kappa mij de komende tijd nog gaat bieden. Wil je nog meer weten over het werken bij Smurfit Kappa of heb je tips? Bel me dan gerust op voor een kop koffie!

Trainee Smurfit Kappa – tim.gieteling@smurfitkappa.nl – +31 (0) 623 170 673

Deel dit bericht

Comments are closed.