IT Traineeship KPN iets voor jou?

0
Leestijd: 2 minuten

Marktleider in zowel IT als Telecom en voorloper in geïntegreerde ICT diensten. Tijdens het IT traineeship ga je aan de slag in het beste bedrijf van Nederland. KPN gelooft in technologie, in de kracht van communicatie. Leer in snelvaart de veelzijdigheid van onze IT-organisatie kennen. En vooral ook je eigen kwaliteiten en toegevoegde waarde. Tijdens het achttien maanden durende traineeship staan de volgende drie sleutelwoorden centraal: kennis, netwerken en resultaten neerzetten. 

IT traineeship

Als onderdeel van een enthousiast team trainees ga je aan de slag met drie opdrachten in verschillende disciplines. De diensten die we ‘ as-a-service’  aan onze klanten leveren staan hierin centraal. Denk aan cloud, acces en security. De eerste drie weken van je traineeship staan in het teken van intensieve training. Je rolt hierna gelijk in je eerste opdracht. Wij zorgen ervoor dat de opdracht aansluit bij jou kennis, ambitie en kunde. Je leert tijdens de eerste opdracht KPN Consulting beter kennen en breidt steeds verder je netwerk uit. Voor beide traineeships geldt dit. Bij je volgende opdrachten duik je steeds dieper de organisatie in.

Trainingen

Naast vakinhoudelijke trainingen zijn er trainingen, intervisies en bijeenkomsten die aandacht geven aan je softskills. Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij zullen je hierbij helpen en uitdagen om het beste uit jezelf te halen. De manager staat altijd voor je klaar.

Sollicitatieprocedure

Om bij ons aan de slag te gaan als IT trainee dien je de volgende stappen te doorlopen. Als eerste solliciteer je bij ons via de website IT Trainee.  Heb jij onze interesse gewekt en overtuigd van jouw ambitie? Dan wordt je uitgenodigd op gesprek bij een van onze recruiters KPN Consulting. Hierna volgt een capaciteitentest. Volsta je die, dan mag je op tweede gesprek bij een manager. En als laatste krijg je een extern assessment. Ben jij enthousiast en zien wij jou graag als nieuwe IT trainee? Dan zullen wij jou een aanbieding doen bestaande uit een passend salaris en arbeidsvoorwaarden.

Deel dit bericht

Comments are closed.