Jef werkt bij bol.com als SEA specialist

0
Leestijd: 2 minuten

 

Naam: Jef Zeguers
Functie: SEA Specialist
Afdeling: Marketing & Platform Innovation

 “De meest dynamische leerrijke en jonge werkplek in België en Nederland.”

Ik ben in oktober 2015 begonnen als stagiair bij bol.com. Waarna ik op 1 januari 2016 als SEA Specialist België ben begonnen, iets waar ik ontzettend fier op ben.

Hoe ben je bij bol.com terecht gekomen?

Via de banensite. Ik was op zoek naar een leuke stageplek na mijn studies in België. Ik kende bol.com via de reclame en uit ervaring met het kopen op de shop. In mijn functie als SEA Specialist hou ik mij hoofdzakelijk bezig met het inkopen van relevante Google advertenties voor onze Elektronica winkel. Daarnaast heb ik ook een coördinerende rol om ervoor te zorgen dat alle SEA specialisten België top of mind hebben.
Het tofste aan mijn functie vind ik dat het een functie is waar je constant met nieuwe uitdaging te maken krijgt. Er verandert zoveel in de wereld van online adverteren wat ervoor zorgt dat je als team extra flexibel en aandachtig moet zijn!

Wat is het leukste aan werken bij bol.com?

Geen pak en das te hoeven dragen op het werk. Sneakers zijn al chique genoeg. En vanaf het moment dat ik hier binnen liep als stagiair kon ik mijn volledig potentieel laten zien. Je krijgt direct verantwoordelijkheden en je werkt echt samen, ook tussen diverse afdelingen. Op elke functie binnen bol.com is het leuk om als Belg te starten. Ik heb een andere kijk op de zaken die we doen en kan me hier dus in onderscheiden en een meerwaarde toevoegen aan het SEA team.

Deel dit bericht

Comments are closed.