Schoolverlaters met een voorliefde voor ICT

0
Leestijd: 2 minuten

Leren in de praktijk

Ik wilde heel graag een baan in de detachering, zodat ik zelf mijn projecten kon kiezen. Tijdens mijn opleiding kreeg ik veel theorie mee, maar kreeg ik weinig mogelijkheden om ervaring op te doen in de praktijk. Toch wist ik goed wat ik wilde en wat ik leuk vond, dus binnen de praktijk wilde ik graag aan projecten werken die interessant vond.

Leervermogen wordt sterker

Momenteel werk ik dus als software engineer op detacheringsbasis. Ik heb dus verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers, maar ik heb wel een vast contract bij CIMSOLUTIONS. Mijn eerste project was meteen een groot project. En bij dat soort hoogstaande klanten kun je al snel je kansen vergroten. De vraag van mijn opdrachtgever was om binnen een beknopte tijd een complete website op te zetten. Je kunt je voorstellen dat mijn leervermogen zich hierdoor sterker ontwikkelde. Daarnaast volg ik ook nog voor mij relevante interne ICT trainingen, zodat ik de ontwikkelingen in het vak kan bijhouden en mijn opgedane theorie verder kan toepassen in de praktijk. Dit noemen ze binnen CIMSOLUTIONS ‘on-the-job-training’. Om deze kennisdeling te stimuleren, worden er ook regelmatig bijeenkomsten georganiseerd voor collega’s. Dat levert hele motiverende gesprekken op. 

Mijn doorgroeimogelijkheden

Vanaf het moment dat ik school zou verlaten, was ik vastbesloten iets te zoeken waardoor ik snel kon groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Die mogelijkheden zijn er hier genoeg. Ik krijg hele prettige ondersteuning in mijn projecten en CIMSOLUTIONS biedt daarnaast hele gestructureerde programma’s voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Sterker nog: bij mijn eerste dag werd er al meteen werk gemaakt van mijn ambities. Binnen CIMSOLUTIONS heerst een collegiale, informele en professionele werksfeer. Daarom heb ik gekozen voor CIMSOLUTIONS.

Of je nu schoolverlater bent, een ervaren software engineer, informatie analist of projectmanager, er is bij  CIMSOLUTIONS altijd goede begeleiding en persoonlijke aandacht!

Deel dit bericht

Comments are closed.