Martin bij Waterproef – Nationaal water traineeship

0
Leestijd: < 1 minuut

Hallo allemaal, ik ben Martin Wesseling. Ik ben bij het NWT terecht gekomen via mijn neef Ralph, die ik toevallig tegen kwam op Rotterdam Centraal. Toen vertelde hij dat hij nog wel een leuke vacature voor mij had gezien voor mij via het NWT. En zo is het van het één het ander gekomen!

Op 1 juni ben ik gestart bij Waterproef in Edam. Hier ben ik projectleider E-DNA wordt (environmental DNA). Als je er meer over wil weten, feel free to ask!

Tot nu toe is het traineeship bij NWT zeer nuttig voor me geweest. Ik heb al veel nieuwe dingen over mezelf ontdekt en zie ook steeds meer dingen waar ik eigenlijk nog niet goed vanaf wist. Het voelt erg goed om mezelf beter op deze manier te leren kennen zodat ik ook kritischer naar mezelf kan kijken en dingen kan aanpassen die me niet bevallen of juist proberen te koesteren als ze me wel bevallen.

Voor de rest ben ik groot fan van het groeien en kweken van planten en beesten. Ik heb zelf een slang, kikkers, salmanders en vissen. Daarbij groei ik graag van alles en nog wat zoals avacado, mango, manderijnen etc. Mijn grootste passie is basketbal, daar kan ik echt helemaal in op gaan. Altijd als ik eens basketbal speel ben ik daarna weer lekker ontspannen, wat er ook is gebeurd.

Martin is trainee van april 2018 tot april 2020.

Deel dit bericht

Comments are closed.