Ontwikkeling IT-talent: Willem Bosch – True Legends.

0
Leestijd: 2 minuten

Een nieuwe kijk op ontwikkeling van IT-talent. Dat biedt True Legends. Een nieuw bedrijf, gevestigd in Amsterdam, waar gepassioneerd directeur Willem Bosch, goed voor 10 jaar ervaring als doorgewinterd manager van Recruitment en Sales op de afdeling IT/Telecom bij Brunel, aan het roer staat. Wat houdt deze nieuwe kijk in? Wat maakt True Legends zo’n bijzonder bedrijf? We interviewden Willem over alle ins en outs van True Legends.

True Legends?

Waar de vraag naar IT’ers loeihard stijgt, is er een groot tekort aan startende IT’ers. True Legends, gespecialiseerd in de ontwikkeling van IT-talent, is hierin de verbindende factor. Door starters die affiniteit hebben met IT de kans te bieden om binnen no-time omgeschoold te worden tot een echte Legend, zal True Legends een grote speler worden in de wereld van IT talent.

“Een IT’er is niet meer die ouderwetse techneut. Een IT’er is een regisseur. Daar is een nieuw type mens voor nodig.”

Een IT’er is heel veel, en moet beschikken over vele vaardigheden. “Een IT’er is niet meer die ouderwetse techneut. Een IT’er van vandaag is een regisseur, en moet over veel verschillende vaardigheden beschikken. Daar is een nieuw type mens voor nodig”. Willem gelooft dat deze vaardigheden aangeleerd kunnen worden. True Legends steekt daarom veel energie in de werknemer. Je kunt bijvoorbeeld onbeperkt opleidingen volgen. Zo haal je binnen één jaar al tien certificeringen, en word je tijdens een bootcamp klaargestoomd voor de wereld van de IT. En niet alleen wordt iemand opgeleid tot technisch expert, er is ook veel aandacht voor de communicatieve vaardigheden. Zo valt er voor iedereen iets te leren.

Community’s

“Het is onze missie te laten zien dat lifetime-employment wél sexy is.”

De starter van nu blijft over het algemeen niet levenslang bij één werkgever maar, Willem gelooft in het belang van eenheid. Zo ligt de nadruk op het vormen van community’s binnen het bedrijf. Hierdoor beschikt True Legends over de voordelen van zowel een groot als een klein bedrijf. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat een werknemer voor altijd bij True Legends wil blijven. “We willen een gevoel creëren waar je gewoon niet bij weg wilt. We hebben veel aandacht voor opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en groei, waarbij je wordt ingezet bij de top 500 bedrijven. Het is onze missie te laten zien dat lifetime-employment wél sexy is.”

Kickstart jouw carrière bij True Legends: het traineeship.

Van biologie tot bedrijfskunde tot psychologie, wat je gestudeerd hebt maakt in feite niets uit. Zolang er voldoende affiniteit met IT is, waardoor iemand bereid is alle certificeringen te halen die nodig zijn – en ondertussen graag een potje Fifa op de Playstation, of een pot tafeltennis tegen collega’s speelt – zal True Legends elk persoon kunnen omscholen tot echte Legend.

Als je begint bij True Legends, kom je terecht bij het True Legends Young Talent Traineeship. Na een supergaaf bootcamp van drie weken ga je aan de slag bij één van onze gerenommeerde opdrachtgevers, waar je continu wordt uitgedaagd en training & coaching on the job krijgt. 

Make me a legend

Overtuigd? Neem een kijkje op de website van True Legends en start vandaag nog jouw traject naar het worden van een echte Legend. Tijd is geen excuus, binnen een week weet je of jij en True Legends een match zijn.

Deel dit bericht

Comments are closed.