Ricky bij Waterschap Hollandse Delta – NWT

0
Leestijd: < 1 minuut

Als kind was ik heel de dag bezig met het bouwen van mijn eigen dijkring op het strand of het bestuderen van kaarten in verschillende atlassen. De wereldwijde waterproblematiek, de energietransitie, de circulaire economie en de digitalisering zijn uitdagingen waar ik altijd energie van krijg en graag mee aan de slag zou willen. Hieruit kan ik concluderen dat ik altijd affiniteit met water heb gehad, maar wie ben ik eigenlijk? Mijn naam is Ricky Boogert. Ik ben 22 jaar en woonachtig in Ridderkerk.

In 2012 was ik begonnen met de opleiding Watermanagement aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding heb ik van alles meegekregen en heb ik verschillende plekken in de wereld bezocht. Singapore (zuivering), Londen (ruimtelijke ordening), Bazel (digitalisering) en Dubai (landaanwinning) zijn daar enkele voorbeelden van. In 2014 heb ik stage gelopen bij het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard. Van daaruit heb ik drie maanden in Indonesië gezeten en geholpen bij de opstart van een nieuwe waterschap: BPP Banger Sima. In 2016 heb ik mijn afstudeeronderzoek naar droogte (Water Sensitive) bij de Gemeente Rotterdam afgerond.

Na een moeilijke keuze tussen een master of een traineeship heb ik gekozen voor een traineeship bij waterschap Hollandse Delta (WSHD). Eind februari 2017 ben ik begonnen als ondersteuner en ben nu gegroeid tot een bijna onmisbare projectmedewerker in vast dienstverband. Op dit moment ben ik bij WSHD druk bezig met verschillende dijkversterkings- en wegenprojecten, WBI 2017, de marktvisie en innovatie.

Van Waterschap Hollandse Delta krijg ik de kans, door het volgen van het Nationaal Watertraineeship, mijzelf te ontwikkelen tot een volwaardige IPM-rolhouder. Tijdens het traineeship wil ik graag een persoonlijke ontwikkeling maken, van andere mensen leren en andere mensen helpen met hun ontwikkeling.

Ricky is trainee van april 2018 tot april 2020.

Deel dit bericht

Comments are closed.