Werken bij Vitens na het traineeship

0
Leestijd: < 1 minuut

Het traineeship bij Vitens is een unieke kans om ontzettend veel te leren en ervaring op te doen in alle lagen van de organisatie. Je doet je opdrachten bij verschillende afdelingen/teams om te bepalen waar je kwaliteiten het beste aansluiten.

Mijn baan na het traineeship

Na mijn traineeship ben ik teammanager buitendienst van een groep monteurs bij de afdeling Netbeheer en Levering geworden. Samen met 24 monteurs en 2 werkvoorbereiders zorgen we ervoor dat het leidingnet in Twente schoon en werkend wordt gehouden.

Geen dag is hetzelfde voor mij. ’s Ochtends drink ik een bak koffie bij de monteurs, waarna ze aan het werk gaan. Regelmatig kijk en help ik mee om gevoel te krijgen van de praktijk en te zien waar ze tegenaan lopen. ’s Middags ga ik naar het hoofdkantoor in Zwolle voor vergaderingen. Naast het managen van een team wordt er inhoudelijk ook veel van je verwacht. Zo ben ik betrokken bij verschillende aanbestedingen (van materiaal tot grondverzet). Daarnaast zit ik in diverse werkgroepen om processen en werkzaamheden te optimaliseren.

De uitdaging voor mij zit hem in het constant schakelen tussen de werkvloer en het management. Het contact hebben met alle lagen van de organisatie (van monteur tot directie) is erg uitdagend en leerzaam.

Vitens stelt je in staat om je in korte tijd enorm te ontwikkelen. Stap daarom buiten je comfortzone om het maximale uit jezelf én het traineeship te halen!

Lees hier meer ervaringen van mensen die jou voor zijn gegaan!

Deel dit bericht

Comments are closed.