Ruimte voor talent

0
Leestijd: 2 minuten

Na zijn studies Bedrijfseconomie, Financial Management en verschillende leerervaringen, wilde Pieter zichzelf verder ontwikkelen in de praktijk. En tegelijkertijd wilde hij ook de mogelijkheid hebben om persoonlijk te groeien. Toen kwam hij bij ARAG: een organisatie die ook veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht binnen een inspirerende en dynamische omgeving.

Wat doe ik?

Ik houd mij bezig met financiële vraagstukken, dus ik ben werkzaam op de afdeling Finance & Control. Het omvat het onderzoeken van de financiële gegevens, waar uiteindelijk een intern en extern rapport uit moet voortkomen, met verantwoording van de financiële inkomsten en uitgaven. Ook maak ik risicoanalyses en verdiep ik me in ad hoc financiële vraagstukken.

Competenties die je vanzelf meekrijgt

Al de bovenstaande beschreven werkzaamheden maken mijn werk heel interessant en afwisselend. Je bent niet constant met hetzelfde bezig. Daarnaast moet je heel flexibel zijn in het werk wat ik doe: de ad hoc zaken houden geen rekening met je agenda. Je moet snel kunnen schakelen en rekening houden met strakke deadlines. Hoewel dit best veel eisen zijn, leer je daar op een gegeven moment creatief in te zijn. En daardoor vorm je de vaardigheid om met druk om te gaan. Er heerst een positieve, informele sfeer en er is genoeg gelegenheid voor actieve coaching. Collega’s proberen elkaar hier in moeilijke situaties te helpen

Expertise is internationaal verspreid

ARAG is een internationaal bedrijf met vestigingen in diverse landen, dus er is ook een mogelijkheid om je kennisuitwisseling internationaal uit te breiden. Daarvoor is een speciaal ARAG Exchange Programma opgezet. Je kunt je expertise bijvoorbeeld in een vestiging buiten Nederland toepassen, denk aan Düsseldorf, Barcelona of Brussel. Daarbij leer je meteen hoe de collega’s in het buitenland te werk gaan en binnen welke cultuur dit gebeurd. Zo zie je nog eens wat!

ARAG

ARAG biedt haar klanten als onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten. Medewerkers van ARAG staan particulieren en ondernemers bij met hun expertise in juridische geschillen. De ambitie van ARAG is helder; de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Meer weten over werken bij ARAG? Bekijk deze impressie.

Werken bij ARAG

Ben jij klantvriendelijk, een teamplayer en wil je jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen? Er zijn momenteel veel openstaande vacatures. Klik op de link en vindt een passende functie binnen ARAG!

Deel dit bericht

Comments are closed.