Sollicitatietips van PepsiCo

0
Leestijd: 2 minuten

Wees jezelf

Niet iedereen voelt zich overal als een vis in het water. Daarom is het zo belangrijk dat het klikt tussen jou en PepsiCo. Het gesprek geeft beide partijen de kans om te bekijken in hoeverre we dingen gemeen hebben en of we succesvol kunnen samenwerken. Het gesprek kan pas efficiënt zijn wanneer je jezelf bent : wees open en oprecht en laat zien wie je bent.

Ken onze business

Omdat PepsiCo een bedrijf is dat consumentenproducten maakt, verwachten we wel dat je onze producten kent. Daarbovenop willen we je ertoe aanzetten om je vertrouwd te maken met onze sector, de uitdagingen waar we voor staan en het concurrentiële landschap waarin we actief zijn . Op onze lokale website www.pepsico.be en de corporate site www.pepsico.com vind je heel wat informatie om je voor te bereiden.

Laat je passie zien

Passie en enthousiasme zijn belangrijke kenmerken die bepalend zijn voor het succes van onze medewerkers. Het gaat niet alleen over enthousiasme voor onze producten en onze sector, maar ook over de passie om te leren, te groeien en te winnen. Waar bent je enthousiast over en hoe kan je dat enthousiasme benutten om succesvol te zijn bij PepsiCo? Vertel het ons.

Praat met ons

Je bent bezig met het nemen van een beslissing die de komende jaren een grote invloed zal hebben op je carrière. Neem deze kans te baat om vragen te stellen over de bedrijfscultuur van PepsiCo en hoe we onze organisatie, mensen en visie ontwikkelen. Stel ons de vragen die voor jou belangrijk zijn.

We zijn heel enthousiast over onze business en uiteraard bereid om onze kijk te delen en om jou te helpen de beste beslissing te nemen.

Werk aan een langetermijnrelatie

Ongeacht het feit of je nu een jobaanbod krijgt of er zelfs een aanvaardt, zie dit als een buitenkans om een langetermijnrelatie uit te bouwen met onze organisatie. Je ontmoet gegarandeerd gedreven en ervaren mensen om je professionele netwerk uit te breiden. Maak er gebruik van !

Lees hier 10 stappen naar je droomfunctie!

Deel dit bericht

Comments are closed.