Solliciteren bij ORMIT?

0
Leestijd: 2 minuten

Sollicitatiebrief en cv

Geïnteresseerd in één van de vacatures? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren bij ORMIT en een brief te sturen met daarin je motivatie en ambitie, plus een uitgebreid curriculum vitae. Geef in je cv een duidelijke omschrijving van je studie, stages, afstuderen, nevenactiviteit en werkervaring en de daarbij behaalde resultaten. Stuur je brief en het cv per e-mail naar ORMIT. Voldoet je profiel aan de beoordelingscriteria? Dan nodigen we je uit voor een interviewronde.

Interviewronde

Na het solliciteren bij ORMIT ga je verder in het proces. De interviewronde bestaat uit een interview met een ORMIT medewerker. Als je dit gesprek met een goed resultaat hebt doorlopen, word je uitgenodigd voor een assessment dag. Voor deze assessment dag vragen we je een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen: de zogenaamde Big Six. 

Big Six

De multiculturele persoonlijkheidstest Big Six (van NOA) geeft inzicht in de zes centrale persoonlijkheidskenmerken. Deze persoonlijkheidsvragenlijst laat zien hoeveel aanleg je hebt om bepaald werkgedrag te ontwikkelen en langdurig vast te houden. Daarnaast bevat de Big Six een doorvertaling naar competenties. De scores op de competenties geven de mate van waarschijnlijkheid aan waarin je de betreffende competentie in de praktijk laat zien of kunt laten zien.

Assessment dag

Tijdens deze dag maak je een capaciteitentest, presenteer jij jezelf aan de assessoren en medekandidaten, doe je rollenspellen en voer je verschillende individuele gesprekken. Als tijdens deze dag blijkt dat je voldoet aan de eisen die ORMIT stelt, wordt je uitgenodigd voor een aannamegesprek.

Capaciteitentest

De multiculturele (cognitieve) capaciteitentest (MCT-H) is onderdeel van je assessment. Bij cognitieve capaciteiten gaat het erom hoe gemakkelijk en snel je verschillende soorten cognitieve problemen weet op te lossen. Je probleemoplossend vermogen geeft een indicatie van de manier waarop je met uitdagingen omgaat in de beoogde functie. De test bestaat uit de volgende onderdelen:

–        Componenten

–        Cijferreeksen

–        Controleren

–        Spiegelbeelden

–        Analogieën

–        Exclusie 

Aannamegesprek

In het aannamegesprek worden je arbeidsvoorwaarden toegelicht en samen komen we overeen wanneer je in dienst komt bij ORMIT.

Lees hier meer over sollicitatietips

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.