Met STBB2NY naar New York

0
Leestijd: < 1 minuut

“Van mijn studiegenoten hoorde ik dat STBB2NY wordt gezien als de spreekwoordelijke kers op de taart van je rechtenstudie. 

En dat bleek zo te zijn! Work hard, play hard; dat was het motto.

De masterclass bestond uit de perfecte balans van een uitdagende intellectuele casus, waarin steeds nieuwe ontwikkelingen plaatsvonden, en de ‘full New York experience’.

Op bijzondere, Amerikaanse locaties hebben we cliëntgesprekken gevoerd, een persconferentie gegeven, gepresenteerd, onderhandeld en uiteraard ook gepleit. In een aantal mini-colleges kwamen onderwerpen aan bod die aansloten op de casus. Ook de soft skills werden niet overgeslagen. Daarnaast was er genoeg tijd om New York te beleven. Central park, Top of the Rock, Amerikaanse advocatenkantoren, Broadway, en nog zo veel meer!

De dagen werden afgesloten in hippe New Yorkse restaurants, maar ook een avond echte Amerikaanse burgers eten bij een ijshockey wedstrijd! Gelukkig was de club waar we de laatste dag heen gingen bovenop ons hotel, zodat iedereen daarna zo z’n bed in kon rollen.

STBB2NY was een geweldige ervaring waarin ik Stibbe, haar mensen, de sfeer en Stibbe’s internationale rechtspraktijk heb leren kennen. Na dit voorproefje in New York, begin ik binnenkort als advocaat-stagiaire bijStibbe in Amsterdam.”

Meer lezen over masterclasses? Klik hier

Deel dit bericht

Comments are closed.