The 24 Hours of PostNL

0
Leestijd: 2 minuten

Begin april vond de 9e editie van The 24 Hours of PostNL plaats, de business course van PostNL. Dit is een letterlijk 24 uur durend evenement waarbij we 24 studenten een kijkje achter de schermen van PostNL geven. De studenten zien alle facetten van PostNL en maken kennis met een van de grootste logistieke organisaties van Nederland. Voorafgaand aan het evenement vindt een strenge selectie plaats. Alleen de  beste 24 studenten doen mee. De geselecteerde studenten komen na The 24 Hours of PostNL in aanmerking voor deelname aan het Young Executive Recruitment Programme van PostNL.

Spelletjes

Wat doen de studenten allemaal tijdens The 24 Hours of PostNL? Zij werken onder andere aan verschillende cases en er worden presentaties op verschillende locaties gegeven, waarna de rondleiding op die locatie start. Er worden ook spelletjes gespeeld. Daarnaast wordt de kennis getest door middel van een pubquiz. De deelnemers krijgen daarbij de mogelijkheid om vragen te stellen aan mensen die het Young Executive Recruitment Programme volgen. De business course wordt afgesloten met champagne en vervolgens wordt er geslapen. De dag eindigt met een gezamenlijk diner en een eindfeest.

”…maar “The 24 hours of PostNL” heeft op mij veruit de meeste indruk gemaakt.”

Robbert Thijssen van Kester heeft de master internationaal business administratie afgerond en is op zoek naar een baan die bij hem past. Hij is erg enthousiast over het progamma. ‘Ik heb aan een aantal business courses meegedaan, maar “The 24 hours of PostNL” heeft op mij veruit de meeste indruk gemaakt. De intensieve manier waarop je kennis maakt met het bedrijf en de interessante en leuke activiteiten gaven mij de kans een goed beeld te krijgen van de bedrijfscultuur en werkzaamheden. De reden dat ik iedereen wil aanraden om zich aan te melden voor onze business course, is dat je na deze business course precies weet of PostNL jouw bedrijf is. De business course is erg uitdagend en leuk om mee te maken.’

Benieuwd naar ook anderen hun verhalen, van beginner tot professional en van jong tot oud? Check dan ook snel de andere blogs! Op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.