Unilever Future Leaders League in Singapore

0
Leestijd: < 1 minuut

Lees hieronder het verhaal van Leonard, deelnemer Unilever Future Leaders League 2014 van Unilever.

‘Aan het begin van het jaar ontving ik een uitnodiging om mij aan te melden voor de Unilever Future Leaders League 2014. Dit is een wereldwijde competitie voor studenten waaraan 23 landen meedoen. Tijdens de eerste ronde van deze League, die in Rotterdam plaats vond, werk je in teams aan een business case die je aan het einde van de dag presenteert. Samen met mijn team hebben wij deze case het beste neergezet. Dit betekende dat we 2 maanden later 6 dagen lang, met 60 internationale studenten bij de finale in Singapore zaten!

‘In de aanloop naar de finale kregen wij de opdracht om samen met ons Nederlandse team een nieuwe innovatie voor het merk Tresemmé te ontwikkelen, die duurzaam en digitaal gelanceerd moest worden. Deze innovatie hebben we tijdens de finale in Singapore voor 100 Unilever leiders mogen pitchen, een geweldige ervaring!

‘Tijdens ons verblijf in Singapore hebben wij verscheidene leiderschapstrainingen gekregen, de Unilever CEO en CFO ontmoet en verscheidene sociale activiteiten gehad met studenten van 23 verschillende nationaliteiten. Van Sri Lanka tot Colombia en Zuid Afrika tot Indonesië. Een hechte club studenten die in een week tijd helemaal ondergedompeld zijn in de wereld van Fast Moving Consumer Goods en het werken bij Unilever. Een mooie manier om te zien hoe groot en internationaal Unilever is!’

Deel dit bericht

Comments are closed.