Stage Heineken

0
Leestijd: < 1 minuut

Stage lopen bij Heineken is een goede manier om jezelf te laten zien binnen de organisatie. Wie weet hebben we aan het eind van je stage wel een leuke starterfunctie voor je. Bij Heineken kun je op twee manieren stage lopen:

  1. Meewerkstage
    Als stagiair ben je onderdeel van een afdeling en help je mee met dagelijkse werkzaamheden. Maar je krijgt ook een opdracht, een project waarvoor jij verantwoordelijk bent. Zo kun je stage lopen op de afdeling IT waar je bijvoorbeeld werkt voor de websites van merken als Heineken, Amstel of Crystal Clear. Je bent vooral uitvoerend aan het werk. Maar meedenken mag je bij Heineken altijd.
  2. Afstudeerstage
    Tijdens deze stage doe je onderzoek voor Heineken. Daarnaast ondersteun je collega´s in de dagelijkse werkzaamheden. Het eindproduct is een onderzoeksverslag dat je presenteert aan je begeleider en andere belangstellenden.

Alle beschikbare vacatures vind je op www.werkenbijheineken.nl.

Thomas vindt het hartstikke leuk om bij de business stage bij Heineken te lopen. De afdeling sales is de afdeling waar hij te vinden is en dat bevalt hem goed. De stage sluit goed aan op de opleiding Commercieel Business Management. Zin om een kijkje te nemen bij Thomas?

 

Deel dit bericht

Comments are closed.