Oud-Hollandsche spelletjesavond – Young Colfield

0
Leestijd: 2 minuten

December ligt weer achter ons, wat mij betreft de gezelligste maand van het jaar! En terwijl jij waarschijnlijk nog aan het uitbuiken bent van alle kerstdiners en oliebollen, ben ik nog aan het nagenieten van de Young Colfield team activiteit sinterklaasviering.

Donderdag 6 december kwamen alle trainees en de staff bij elkaar voor onze maandelijkse Young Colfield team activiteit . Deze keer vierden we samen Sinterklaas op een Oud-Hollandse manier, geopend met een heerlijk bord stamppot met gehaktballen.

Voordat we ons stortten in de spelletjesavond, kregen we hoog bezoek: Piet was er niet, maar Sinterklaas wel! In zijn beste kloffie kwam Sint ons verblijden met een gedicht, waar iedereen persoonlijk werd toegesproken. Met sommigen had Sint had duidelijk nog een appeltje te schillen…

Na de mooie dichtende woorden en de maandelijkse updates stond ons een mooi programma te wachten. Hoewel verbinding één van onze kernkwaliteiten is, heeft dit op momenten extra aandacht nodig. Na twee maanden waarin Young Colfield een hoop nieuwe gezichten heeft mogen verwelkomen, was het daarom tijd voor een avond puur verbinden. En hoe kan je dat beter doen dan door een spelletjesavond?! Door middel van een ingenieus verdelingssysteem hebben wij in 4 rondes verschillende spellen gespeeld, zoals het Lama Moordspel, Twister en Sjoelen. Dit zorgt niet alleen voor veel plezier en hilariteit, je leert elkaar ook goed kennen. Wie is de fanatiekeling? De valsspeler? De slechte verliezer?  Daarbij kom je jezelf best weleens tegen tijdens een spelletjesavond. Zo kreeg ik spontaan faalangst bij Who’s The Man en blijkt mijn vertrouwen snel beschadigd door dat gelieg van collega’s bij Weerwolven.

Na het speelplezier eindigden wij de avond moe maar voldaan met een drankje. Nu vraag jij je misschien af: waren er geen sinterklaascadeaus? In het kader van het gedachtegoed ‘Young Cares’ hebben we besloten om dit jaar niks aan elkaar te geven, maar om iets te geven aan de mensen die het veel harder nodig hebben. Daarom heeft elk team een #vulmij-doos voor de Voedselbank gevuld.

Young Colfield Talent Program

Meer weten over hoe het is om bij Young Colfield te werken? Lees het carière verhaal van een Young Colfield werknemer. 

Deel dit bericht

Comments are closed.