Het is aan jou om de kansen te grijpen – Hadar Lassaly, CEVA

0
Leestijd: 2 minuten

Persoonlijk
Het sollicitatieproces bevatte minder rondes dan bij andere grote bedrijven waardoor ik me in plaats van een nummer bij CEVA wél mens voelde. Ik kreeg na iedere ronde duidelijke en persoonlijke feedback zodat ik me goed kon voorbereiden op de volgende ronde.

Tijdens het gehele selectieproces was de recruiter van CEVA beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Dit gaf direct de indruk dat CEVA het beste met je voor heeft omdat er veel tijd in je werd geïnvesteerd. Bart Beeks, Managing Director van CEVA, opende de eerste selectiedag. Hij vertelde wat zijn visie is met de organisatie en hoe de trainees daarin bijdragen. Zo’n start is fantastisch, de hoogste laag ziet het belang van jou in en wil jou graag hebben! Op zo’n eerste selectiedag komen er veel gezichten voorbij waardoor je direct de diversiteit aan rollen en locaties meekrijgt. De opdrachten die we tijdens de selectiedagen kregen waren erg leuk, leerzaam, interactief en in lijn met de functies die je kunt gaan vervullen.

Kansen
Binnen CEVA zijn er ontzettend veel uitdagende en leerzame kansen, dit gaf voor mij de doorslag om voor het traineeship van CEVA te kiezen. Een aantal mensen die ik tijdens de selectiedagen had ontmoet, werkte nog maar een paar jaar bij CEVA en hadden al veel bereikt, veelbelovend dus! CEVA geeft je veel kansen, het is aan jou om ze te grijpen!

Goede sfeer
Bij de start van het traineeship was de sfeer onderling tussen de trainees al snel goed, je zit met z’n allen in hetzelfde schuitje, het is voor iedereen nieuw en dat is niet erg. Die eerste dagen leerden we elkaar onder andere beter kennen aan de hand van ‘Management Drives’, een kleurenpallet dat inzicht geeft in je drijfveren, energiebronnen etc. Naast deze tool gingen we ook drie dagen de natuur in België in. Tijdens deze trip werden er veel spiegels voorgehouden maar was er ook genoeg tijd om met elkaar te lachen. Op die manier werd er een vertrouwensband gevormd die mij gedurende het traineeship veel waard is geworden. Op de laatste dag sloten onze leidinggevenden zich aan om de overgang van introductieweek naar werkweek organisch te laten verlopen.

Geschreven door: Hadar Lassaly – Management Trainee CEVA Logistics

CEVA Traineeship
Deel dit bericht

Comments are closed.