HOW WE PRACTICE WHAT WE PREACH!

0
Leestijd: 2 minuten

“Wij zien jou.

Wij empoweren jou.

Zodat jij werk kan doen waar jouw hart ligt.”

Lees bovenstaande nog eens goed door. Wat lees je dan precies? Je leest dat wij er alles aan doen om onze kandidaten bij een organisatie te plaatsen waar ze zich goed voelen en die bij hen past waardoor zij kunnen excelleren. Zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Door de soft skills trainingen, technische trainingen èn coaching die wij onze talenten twee jaar lang bieden, is het mogelijk om van een onervaren starter goed en snel door te ontwikkelen naar iemand die weet wie hij is, wat hij kan en wat hij wil. Erg nuttig voor persoonlijke groei op de korte termijn en een prettig houvast voor doorontwikkeling op de lange termijn.

De perfecte match

Om te komen tot de perfecte match, luisteren we goed naar waar de kandidaat naar op zoek is en werken we hard om hier ook gehoor aan te geven. Zo hebben we laatst Yvonne kunnen koppelen aan een werkgever die er dezelfde waarden op na houdt op het gebied van milieu- en klimaatbewustzijn. Een win-win situatie: de kandidaat blij om bij een organisatie te mogen werken waar veel aandacht voor dit onderwerp is en de organisatie is gelukkig met de nieuwe aanwinst die intrinsiek gemotiveerd is om bij een bedrijf te werken waar verduurzaming en schone energie hoog in het vaandel staat.

Nog een voorbeeld. Dennis was op zoek naar een uitdaging binnen het vakgebied security en dan zou het toch wel prettig zijn als dit in de buurt van zijn woonplaats zou zijn. Binnen drie weken was het in kannen en kruiken: een baan in het vakgebied security, praktisch in zijn achtertuin. Iedereen blij!

Draai nu de vraag eens om

Ook vanuit de klantenkant zijn er mooie verhalen te vertellen. Zo is een opdrachtgever, waar wij al lange tijd mee samenwerken, voornamelijk op zoek naar echte puzzelaars die het leuk vinden om in applicaties te duiken. Omdat je sterke analytische vaardigheden moet hebben en een systeem goed moet kunnen doorgronden, kan het voor dat bedrijf soms behoorlijk lastig zijn om passende IT talenten te vinden. Door goed het gesprek aan te gaan en goed te snappen wat zij zoeken, hebben we uiteindelijk een kandidaten met een achtergrond in Kunstmatige Intelligentie voorgesteld. Zij zit daar inmiddels ruim een jaar goed op haar plek en ze doet het fantastisch!

Om terug te komen op de eerste alinea van deze tekst: lees het nòg een keer bewust door en realiseer je eens wat dit voor jou èn voor een organisatie waar je gaat werken kan betekenen!

Wij geloven in bevlogen medewerker en zien dagelijks wat die bevlogenheid met mensen en dus ook organisaties doet. Voor ons is hier een dankbare rol weggelegd en het zorgt er voor dat ook wij bevlogen aan het werk kunnen. We practice what we preach!

Ook een perfecte match?
(Bijna) afgestudeerd in een IT-richting? Laten we samen op zoek gaan naar jouw droombaan!

Deel dit bericht

Comments are closed.