I’m the master of my own destiny

0
Leestijd: 2 minuten
Sinds een jaar werk ik binnen Capgemini voor de business unit Insights & Data. Als Young Professional kon ik direct aan de slag bij een grote multinational in voedingsmiddelen en persoonlijke verzorging. Een hele mooie start van mijn carrière en ik vertel je er graag meer over.

Mijn rol

Bij mijn eerste opdrachtgever vervulde ik meerdere rollen, maar op het moment werk ik vooral in de rol van business-/data-analist. Hier ben ik verantwoordelijk voor de data-analyse die de marketing-, merk- en bedrijfsstrategie van de organisatie ondersteunt. Daarbij werk ik met een breed scala van analytische tools om zo de business van belangrijke inzichten te voorzien. Denk hierbij aan de nieuwste trends, smaken en producten.

Het allereerste project

Tijdens mijn vorige project bij de multinational was ik betrokken bij het digitaliseren van data in een online dashboard voor de supply chain. In dit dashboard werd gevisualiseerd welke batches op welke locatie teruggehaald moesten worden. Dit project werd wereldwijd geïmplementeerd en heeft zowel binnen als buiten de organisatie veel impact gehad. Heel gaaf om een de digitale transformatie van een grote corporate mee te maken!

Trainingen en doorgroeimogelijkheden

Voor mijn huidige rol certificeerde ik mij tot business analist. Daarnaast behaalde ik het certificaat voor Scrum Master en binnenkort ook voor Product Owner. De nodige certificeringen en trainingen zorgde ervoor dat ik mij heb kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben. Zodat ik snel de volgende stap in mijn carrière kan maken, want binnenkort promoveer ik tot consultant. Zonder de hulp en trainingen van Capgemini was dit niet mogelijk geweest.

Be the master of your own destiny

Vanuit Capgemini krijg je de kans om te ontdekken wat het beste bij je past. Wil ik bijvoorbeeld in mijn volgende rol weer data scientist zijn? Dan is dat zo geregeld. De kreet “Master of your own destiny” komt dan ook vaak bij ons op kantoor voorbij. Dus als je wilt kun jij je carrière najagen, snel doorgroeien en mooie kansen creëren. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je collega’s. Daarbij borrelen we iedere vrijdag op het Capgemini kantoor met collega’s, wat ervoor zorgt dat ik veel plezier heb in mijn werk. En het mooie van consultant zijn? Je pakt meerdere kerstfeesten mee!

Wil jij, net als Meija een vliegende start maken aan je carrière en voor toffe opdrachtgevers werken? Bekijk dan nu onze openstaande vacatures.

 

 

Deel dit bericht

Comments are closed.