Waanzinnige beroepen – Slapend rijk worden!

0
Leestijd: 2 minuten

Het ene beroep is altijd leuk en afwisselend, het andere beroep is saai en kleurloos. Om de leukste baantjes in de spotlight te zetten, zet Sollicitatieblog de waanzinnigste beroepen ter wereld op een rij. Elke keer belichten wij één van jouw potentiële droombanen. Vandaag staat: de beddentester in de spotlight. Wie wilt er nou niet slapend rijk worden?

In je pyjama

De week is weer bijna ten einde en dat is goed te merken. Tijdens de laatste uurtjes op kantoor vallen je ogen al een beetje dicht en je kan niet wachten tot je zaterdag de hele dag in je pyjama kan rondhangen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag moet je echter wel werken. Heel vervelend, zou je denken, maar dit werk kan je gelukkig gewoon in je pyjama doen. Jij, als beddentester pur sang, hebt het gewoon echt heel goed getroffen.

Werken onder de lakens

Als beddentester heb jij een erg belangrijke taak. De bedden moeten op basis van een aantal factoren worden beoordeeld. Comfort is, bijna vanzelfsprekend, de belangrijkste eigenschap van een goed matras.

De matrassen die jij probeert worden na een succesvolle test aan het grote publiek verkocht. Duizenden mensen zullen slapen op het type matras dat jij hebt goedgekeurd of er gaan goede matrassen verloren omdat jij ze hebt afgekeurd. Als je deze baan niet serieus neemt, kun je zomaar indirect verantwoordelijk zijn voor honderden rugklachten. Dit is een een serieuze verantwoordelijkheid! Durf jij het aan?

Rijk worden met je winterslaap

Dit werk heeft 2 dikke pluspunten. Ten eerste hoef je niet naar kantoor en heb je een baan die minimale fysieke inspanning van je vereist. Ten tweede verdient het ook nog eens heel erg goed! Met een maandsalaris van zo’n €2.000 verdien je zelfs beter dan de gemiddelde starter met een masterdiploma.

Het gaat hier helaas niet om een fulltime baan. Anders had je er nog veel meer mee kunnen verdienen. Een grote plus is wel dat je hiernaast gewoon ander werk kan blijven doen en zo in feite een dubbel maandsalaris pakt. In de meeste gevallen is dat werk trouwens gewoon thuis, aangezien de fabrikanten er vaak voor kiezen om het matras bij de tester thuis af te leveren. ‘In je eigen bed slaap je toch het best,’ lijkt hier de gedachte.

Word jij een beddentester? Wacht niet en schrijf je in voor onze Talentpool! Wie weet scrolt jij je volgende werkdag lekker vanuit bed door Sollicitatieblog!

Deel dit bericht

Comments are closed.