Wat heeft YSE in deze tijd te bieden?

0
Leestijd: 2 minuten

Als net afgestudeerde ben je misschien wel eerst even op reis gegaan. Of op zijn minst op vakantie. Want hé, die droombaan vinden leek niet zo lastig in een arbeidsmarkt die geheel aan jouw zijde stond. Bedrijven zouden om je vechten en die vliegende start zou snel beginnen. Lees in dit blog wat je van YSE in deze tijd kan verwachten.

Maar dát liep even anders.. Binnen een paar weken werd die arbeidsmarkt flink verstoord door de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Bedrijven die voorzichtiger zijn en vacatures uitstellen of zelfs helemaal offline halen. Eerste selectierondes die online doorgaan, maar waarbij je daarna de boodschap krijgt ‘dat we toch even wachten tot we elkaar weer in de ogen kunnen kijken’.

Herkenbaar? Een lastige tijd voor jou als kandidaat, dat begrijpen we heel goed. Onzekerheid over waar en wanneer je weer kan solliciteren is heel vervelend. Daarom hebben we drie dingen op een rij gezet die je van YSE in deze tijd, kan verwachten.

Het eerlijke verhaal

Wat we je op zijn minst kunnen geven is het eerlijke verhaal. Wel zo fijn toch? Het eerlijke verhaal is dat YSE voor onze interim vacatures (Circular, Data, Digital, Projects, Public en Tech) op z’n vroegst vanaf september weer trainees in dienst nemen. Het klopt dat dit anders is dan normaal gesproken: dan kun je elke maand bij ons starten. We groeiden de afgelopen jaren hard bij YSE en deze maanden zullen we helaas wat minder hard groeien. We willen ervoor zorgen dat de huidige YSE’ers mooie, uitdagende opdrachten kunnen blijven vervullen bij onze opdrachtgevers. Daar willen we ons nu op focussen. Om na de zomer te kunnen starten, voeren we vanaf juni weer selectiegesprekken en in juli staan er ook al selectiedagen gepland. Je kan je CV en motivatiebrief nu al gewoon opsturen en dan hoor je eind mei of we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Daarnaast hebben we een aantal vacatures die nu misschien nog wel relevanter zijn dan ooit. Heb jij een passie voor de zorg en innovatie? Of wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren door data van miljoenen Nederlanders te beschermen? Bekijk dan alle openstaande YSE traineeship.

Kennismaking met YSE’ers

We vinden het leuk om jou te leren kennen! Daar is niets aan veranderd. Hoewel we je normaal gesproken het liefst leren kennen bij ons op kantoor, tijdens een inhouse lunch of -nog beter- op de vrijdagmiddagborrel, kunnen we dát nu natuurlijk even niet regelen. We kunnen wél regelen dat we achter de laptop klaar zitten met een kop koffie om jou te vertellen wat onze ervaring is met het YSE traineeship waar jij interesse in hebt.

Moet je thuiswerken in deze tijd en vind je het lastig? Lees dan diverse tips om het thuiswerken optimaal te benutten. 

 

 

Deel dit bericht

Comments are closed.