Communicatie­adviseur afdeling Planvorming Liander .

0
Leestijd: 2 minuten

Professionele en eenduidige communicatie naar stakeholders energienet

De energietransitie heeft grote impact op het energienet en daarmee op het werk van de netbeheerder. Om te kunnen blijven voorzien in een toekomstbestendig energienet, zoeken de regioteams van netbeheerder Liander de samenwerking in de regio met onder andere gemeenten en woningbouwcorporaties steeds meer op. De vraag naar duiding van technische vraagstukken en de behoefte aan professionele en eenduidige communicatie richting deze stakeholders neemt toe.

Hoe helpt OchtendMensen Liander bij de energietransitie

Als communicatieadviseur voor de afdeling Planvorming van Liander werkt OchtendMens Bente van der Sman aan het neerzetten van een goede communicatie-aanpak voor deze afdeling. Daarnaast levert zij hands-on ondersteuning op het gebied van communicatie in de vorm van het leveren van concrete producten en advies. Zo werkt zij voor specifieke casussen mee aan een passend communicatieplan en ontwikkelt zij materiaal dat wordt gebruikt in de communicatie naar specifieke doelgroepen. Bijvoorbeeld voor grootzakelijke klanten en gemeenten een folder met informatie over de capaciteit van het elektriciteitsnet, brieven en presentaties met informatie over de huidige netsituatie en toelichting op plannen over de toekomst van het elektriciteitsnet. Bente werkt daarbij nauw samen met de regioteams en de afdeling corporate communicatie van Liander.

Lees hier meer over waar OchtendMensen aan werken op energie- en duurzaamheidsgebied.

“De energietransitie heeft grote invloed op het werk van de netbeheerder. Dat vraagt om een nieuwe rol in samenwerking met andere partijen. Door het vertalen van technische vraagstukken naar een begrijpelijke eenduidige boodschap die aansluit bij de doelgroep, probeer ik als communicatieadviseur Liander optimaal te ondersteunen in deze transitie.”

Bente van der Sman – Adviseur OchtendMensen

Deel dit bericht

Comments are closed.