Omgevings­manager Royal BAM Group

0
Leestijd: < 1 minuut

Extra snelle treinverbinding tussen Groningen en Leeuwarden

In de regio van Groningen en Leeuwarden wordt gewerkt aan het vergroten van de bereikbaarheid en mobiliteit. Onderdeel hiervan is het aanpassen van de bestaande infrastructuur om een extra snelle treinverbinding tussen Groningen en Leeuwarden mogelijk te maken. Robert werkt als omgevingsmanager voor de Royal BAM Group, binnen het projectteam ESGL (Extra Sneltrein Groningen-Leeuwarden).

Wil je meer weten over de opdrachten die OchtendMensen doen rondom de thema’s ‘Stad, Natuur & Mobiliteit’, dan kun je hier meer van onze projecten bekijken.

“In mijn rol probeer ik alles te regelen wat met de omgeving te maken heeft. Zo moet bijvoorbeeld het verlengen van de perrons op station Leeuwarden gebeuren tijdens treinvrije perioden van telkens twaalf dagen. Zo’n periode is dan tot in het kleinste detail gepland. Dit alles heeft een flinke impact op de omgeving. Hoe kunnen we deze omgeving dan zo goed mogelijk ontzorgen? In dat kader initiëren wij ook overleggen met de provincie, stakeholders, gemeente en verkeersadviseurs.”

Robert Mourik – Adviseur OchtendMensen

Deel dit bericht

Comments are closed.