Omgevings­manager Luchtvaart­nota 2020-2050 Ministerie I&W

0
Leestijd: < 1 minuut

De visie van het kabinet op de ontwikkeling van de luchtvaart

OchtendMensen-adviseur Iwan Gerbrands is omgevingsmanager bij de directie Luchtvaart op het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hier is hij actief binnen het project dat de visie van het kabinet op de ontwikkeling van de luchtvaart uitwerkt in de Luchtvaartnota 2020-2050.

OchtendMensen als verbindende schakel tussen project en omgeving

In deze rol houdt Iwan zich bezig met het onderhouden van contact met stakeholders en het vormgeven en uitvoeren van de integrale omgevingsmanagementstrategie van het project, afgestemd op de politiek gevoelige context in het luchtvaartdomein. Zijn werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het organiseren en voorbereiden van bijeenkomsten en communicatiemiddelen en het beantwoorden van binnenkomende vragen.

Hiermee is Iwan een verbindende schakel tussen de omgeving en het project, zowel binnen de directie als daarbuiten. Door te bouwen aan vertrouwen, betrokkenheid en draagvlak voor de nieuwe Luchtvaartnota draagt Iwan bij aan de realisatie van de doelen van de opdrachtgever.

Wil je meer weten over de opdrachten die OchtendMensen doen rondom de thema’s ‘Stad, Natuur & Mobiliteit’, dan kun je hier meer van onze projecten bekijken.

“Ik ben de verbindende schakel tussen de omgeving en het project Luchtvaartnota, zowel binnen de directie Luchtvaart van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat als daarbuiten.”

Iwan Gerbrands – Adviseur OchtendMensen

Deel dit bericht

Comments are closed.