Direct van waarde – EVG Start

0
Leestijd: 2 minuten

Bij Connected Health Solutions ben ik aan de slag als ‘verandermanager’. CHS levert software die wijkverpleegkundigen, apothekers, huisartsen en mantelzorgers met elkaar verbindt. Zo krijgen zij inzicht in het actuele medicijngebruik van een patiënt en kunnen zij daar samen de best mogelijke behandeling voor afstemmen. Mijn taak als verandermanager is daarbij om ervoor te zorgen dat een wijkzorginstelling op de juiste manier van onze app gebruik maakt. Dat betekent structuur aanbrengen in de manier waarop mensen werken en samenwerken. Maar ook mensen informeren en enthousiasmeren voor onze applicatie om weerstand weg te nemen.

GROOTSTE SUCCES

Als ik denk aan mijn grootste succes, dan is dat zonder twijfel mijn bijdrage aan het binnenhalen van een belangrijk contract bij de SIGRA – een samenwerkingsverband van zorginstellingen. Voordat ik aan mijn Traineeship begon had ik nooit kunnen bedenken dat ik al zo snel van toegevoegde waarde kon zijn voor een organisatie. Het contract maakt CHS namelijk preferred supplier van dit soort applicaties voor alle wijkzorginstellingen, apotheken en huisartsen binnen de hele regio Groot-Amsterdam.

Om dit contract binnen te halen heb ik een projectplan geschreven dat de SIGRA ervan heeft overtuigd dat CHS een project van deze grootte gestructureerd en professioneel kan uitrollen.

Ook heb ik een beslissende presentatie georganiseerd waarin wijkverpleegkundigen en apothekers hun ervaringen met onze applicatie deelden met de SIGRA. Op deze manier hebben ze kunnen aantonen dat onze applicatie in de praktijk erg fijn in het gebruik is. Wat daarbij hielp is dat ik vooraf een goede band met de wijkverpleegkundigen had opgebouwd. Dat heb ik vooral gedaan door mij in te zetten om de problemen die zij met het gebruik van onze applicatie ervoeren, zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Zo zorgde ik ervoor dat de feedback op onze applicatie wel goed moest zijn.

DIRECT VAN WAARDE

Het leuke hiervan is dat ik zo binnen relatief korte termijn zelf veel waarde heb kunnen toevoegen aan dit kleine, maar dynamische bedrijf. Drie jaar geleden werkten hier bijvoorbeeld nog maar vijf mensen, nu dertig. En door het binnenhalen van dit contract worden wij nu in één klap de grootste toeleverancier op de Nederlandse markt. Zo draag ik er aan bij dat dit bedrijf de komende jaren flink door blijft groeien. En heb ik er zelf voor gezorgd dat ik de komende jaren de nodige nieuwe uitdagingen aan kan gaan!

Deel dit bericht

Comments are closed.