Terugblik op het EVG Café van 20 juni 2018

0
Leestijd: < 1 minuut

Het EVG Café op 20 juni vond in Club JACK plaats. Een bijzondere locatie, want JACK is dé nieuwe, modulaire club van Amsterdam.

Met vijftig EVG Café bezoekers hebben we het dit keer gehad over digitale transformatie en wendbaarheid. Een hartstikke relevant onderwerp want hoe ontwikkel je nieuwe nieuwe verdienmodellen, producten en diensten die zich in korte tijd terug moeten verdienen? En hoe zorg je ervoor dat je organisatie relevant is én blijft?

De verhalen die onze sprekers kwamen delen gingen over hun grootste uitdagingen hierbij en hoe ze hiermee zijn omgegaan. Super leerzaam, want hoe zou jij dat doen?

HOE WENDBAAR BEN JIJ?

Onze eerste sprekers waren Tom Rijks en Melvin Streefkerk. Tom is als Managing Director Digital Identity and Transactions bij KPN verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen, producten en diensten. Melvin onderzoekt als Product Owner de mogelijkheden van FinTech oplossingen. Samen hebben zij hun verhaal gedeeld over hoe ze in korte tijd voldoende executiekracht ontwikkelen om de investeringen terug te verdienen.

Het tweede verhaal werd door Kishan Lodhia gedeeld. Als Chief Technology & Innovation Officer bij Kempen Capital Management staat Kishan voor een heel andere uitdaging dan Tom en Melvin. Kempen Capital Management wil de grootste commerciële asset manager van Nederland zijn en moet zich continu blijven ontwikkelen. Dit zorgt voor een volle projectenkalender, waardoor verbeteringen op de lange termijn onder druk komen te staan. Op de lange termijn moet er iets veranderen. En dat is precies waar Kishan zich mee bezighoudt. Het verhaal dat hij deelde ging over hoe hij ervoor zorgt dat Kempen Capital Management relevant is én blijft.

Het was weer een leuke en leerzame editie. En dan ook nog eens na-borrelen op een zonnig dakterras. Wat wil je nog meer? Op naar de volgende editie in november

Deel dit bericht

Comments are closed.