Ervaring Consultant Human Capital EY

0
Leestijd: < 1 minuut

”Ik ben Karima en ik werk als Consultant op de afdeling Human Capital in Rotterdam. Tijdens mijn studie ben ik via mijn studievereniging in aanraking gekomen met EY. Sinds mijn tijd bij EY heb ik gemerkt dat de sfeer onderling tussen collega’s informeel is en dat alle collega’s makkelijk te benaderen zijn. Dat maakt het werken erg prettig, omdat je daardoor echt de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ook vind ik dat je bij EY al snel de kans krijgt om zelfstandig te werken voor en met klanten.

Uit ervaring weet ik dat de afdeling Human Capital een beetje het ondergeschoven kindje is. Sterker nog, ik was zelf ook een van die studenten en twijfelde tussen de VPB en IB/LB. Het veelzijdige werk op de HC afdeling is mij echter zeer goed bevallen, je ontwikkelt al snel veel kennis op het brede gebied van de inkomsten- en loonbelasting.

Daarnaast is de afdeling zowel nationaal als internationaal georiënteerd. We bedienen o.a. internationale klanten waarbij wij betrokken zijn bij alle aspecten die komen kijken bij uitzendingen van werknemers en de gevolgen daarvan. Daardoor heb ik bijvoorbeeld ook dagelijks contact met onze collega’s in het buitenland, wat het werk erg afwisselend en uitdagend maakt. Mocht je dezelfde twijfels hebben (gehad), dan raad ik je dus zeker aan om de HC afdeling in de gaten te houden. Gelet op mijn eigen ervaring weet ik vrijwel zeker dat je daar geen spijt van zult krijgen!”

Deel dit bericht

Comments are closed.