Martin vertelt hoe het is om te werken bij Vodafone

0
Leestijd: < 1 minuut

Martin is Senior Program Manager CSR en werkt bij Corporate Affairs Vodafone. Lees hieronder zijn ervaring om te werken voor Vodafone

Ik heb de leukste baan van Vodafone

Eén van mijn beste beslissingen was om te gaan werken voor Vodafone. De organisatie is klein genoeg om nog echt flexibel te zijn en groot genoeg om ook echt mee te tellen. Hierbij zijn het merk, de internationale omgeving en natuurlijk onze private en zakelijke klanten de belangrijkste drivers. Wat natuurlijk ook mee helpt: ik vind dat ik de leukste baan van Vodafone Nederland heb.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen kent voor Vodafone twee kanten: zelf duurzaam ondernemen en anderen stimuleren om duurzaam te ondernemen door producten en diensten aan te bieden die hiervoor kunnen zorgen. Samen met al mijn Vodafone collega’s vul ik dit in. En juist dat samen gevoel, zorgt voor de synergie. Flexibel kunnen werken is een belangrijk onderdeel van duurzaam ondernemen en voor mijn eigen leefritme is dit ook van essentieel belang.

Mijn leefritme

Door mijn rol ben ik naast ons kantoor in Amsterdam ook veel te vinden op andere Vodafone kantoren. En natuurlijk kom je mij vaak tegen bij de vele externe partners die wij nodig hebben om samen duurzaam ondernemen vorm te geven. Als ik een presentatie voorbereid, een beleidsstuk schrijf of gewoon zin heb, dan werk ik thuis. Hierbij let ik wel op de woon-werk balans, er moet ook tijd voor ontspanning zijn. En als ik dat wel eens vergeet, helpt mijn vrouw mij hier wel aan te herinneren. Ook dat hoort bij mijn leefritme.

Tips nodig om te solliciteren? Bereid je goed voor het artikel over veel gestelde vragen tijdens een sollicitatie te lezen.

Deel dit bericht

Comments are closed.