Ervaring Senior Shop Floor Planner Heineken

0
Leestijd: < 1 minuut

Ingeborg van Mil, Senior Shop Floor Planner bij Heineken, vertelt hoe het is om te werken bij Heineken 

”Als Senior Shop Floor Planner ben ik een soort meewerkend voorman. Ik ben manager van de afdeling Operationele Planning en combineer leidinggeven dus met operationeel plannen van onze productieprocessen. Soms moet ik mijn agenda ondersteboven zetten om dingen gedaan te krijgen. Dat doe ik graag, al is het soms lastig af te stemmen met collega’s. Anderzijds maakt dat mijn werk erg dynamisch. Mijn werk wordt vaak door productie bepaald. Ik ben echt met het product bezig en ik zit dicht bij het vuur. Je ziet de flessen bij wijze van spreken de lijn afkomen. Ik merk het meteen als we een boot missen of als Amerika meer omzet draait.”

”Op de brouwerij zijn we heel collegiaal: samen uit samen thuis. Ik was daar door verrast toen ik bij Heineken kwam werken. Het betekent niet dat je onzichtbaar kunt zijn. Je moet jezelf laten zien om wat te bereiken bij Heineken. Ik vind dat terecht. Als ik iemand moet aannemen, kies ik voor de persoon, niet alleen het CV. Het gaat erom te laten zien wat je waard bent.”

”Bij HEINEKEN draait het niet om werk alleen. Heineken verwacht ook dat je iets extra´s doet, zoals meedoen aan een teamdag of naar de roadshow van de directie gaan. Je leert Heineken en je collega´s op een andere manier kennen. Dat helpt mij om mijn werk beter te doen.”

”Ik krijg zeker wat terug voor die extra inzet. Bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden en waardering. En als er iets is, kan ik dat altijd bespreken.”

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.