Pon Fit

0
Leestijd: < 1 minuut

De grote kracht bij Pon is al meer dan een eeuw lang dat de mens centraal staat. Dit betekent ook dat gezondheid hoog in het vaandel staat. Daarom is Pon Fit opgericht. Op deze speciale afdeling van Pon, genaamd Pon Fit, staan gezondheid en vitaliteit centraal.

De gezondheid van de mens wordt behoorlijk bedreigt door factoren als vergrijzing, leeftijdsaandoeningen en een stijgend aantal chronisch zieken. Wij hebben bij Pon veel ambitie en energie en deze bedreigingen mogen dit niet in de weg staan.

Om deze betere gezondheid te realiseren, zijn er een aantal uitgangspunten geformuleerd. Ten eerste worden besluiten genomen op basis van wat een zorghandeling oplevert. Zorgkosten staan dus niet langer centraal. Daarnaast moet het algemene belang worden nagejaagd in plaats van dat verzekeraars, werkgevers en zorgspecialisten doen wat alleen voor henzelf nuttig is. Er wordt van medewerkers verwacht dat zij hun eigen verantwoordelijk nemen wat betreft een gezonde en veilige leefstijl. Wij prikkelen de medewerkers hier ook toe. De gegevens die worden verzameld wat betreft de gezondheid van de medewerker, wordt gebruikt om de medewerkers bij te sturen indien nodig. Ten slotte biedt Pon Fit een divers pakket van diensten en producten. De omgeving van Pon Fit is ondersteunend en motiverend.

Lijkt het je leuk om bij Pon te werken? Bekijk dan alle statervacatures van Pon. 

 

Deel dit bericht

Comments are closed.