Baker & McKenzie: verloop van een sollicitatieprocedure

0
Leestijd: < 1 minuut

Wij stelden Baker & McKenzie de vragen: wat is belangrijk om te weten voor ik bij jullie ga solliciteren? En, hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

“We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. We zijn namelijk geïnteresseerd in mensen die er écht voor gaan. Wij zoeken mensen die zich aangetrokken voelen tot onze stijl en onze manier van werken. Mensen die onze eerlijkheid waarderen en zin hebben in een stap vooruit. Wil je met ons in gesprek? Dan maken we daar graag tijd voor.

The Baker Sessions
Nieuwsgierig hoe het is om bij Baker & McKenzie te werken aan complexe, multidisciplinaire en internationale projecten? Tijdens een Baker Session ga je aan de slag met een uitdagende real life business case. Bijzondere zaken, waarvoor je gezond verstand én commercial sense nodig hebt. Je krijgt tijdens de sessie een goed beeld van werken bij Baker: hard werken aan interessante cases en na een enerverende dag welverdiende ontspanning.

De sollicitatieprocedure voor een student/stages
De sollicitatieprocedure bestaat uit een CV selectie, een gesprek met een van onze recruiters en daarna een gesprek met een medewerker uit jouw toekomstige sectie.’’

Deel dit bericht

Comments are closed.