Stagiair Tyler over zijn stage bij Ahold Delhaize

0
Leestijd: 2 minuten

Tijdens mijn studie personeelswetenschappen op de universiteit van Tilburg merkte ik dat er
ontzettend weinig mogelijkheden waren in het huidige curriculum om praktijkervaring op te doen. Ik ging dus zoeken naar mogelijkheden hiervoor buiten mijn studie om en ik kwam al snel bij stage bij Ahold Delhaize terecht, maar waarom?

“Hier ben ik begonnen als vakkenvuller”

Op dit moment ben ik zelf al ongeveer 8 jaar werkzaam bij Albert Heijn, hier ben ik begonnen als
vakkenvuller en ben doorgegroeid tot Teamleider. Je leert als Teamleider ontzettend veel en het is
een ideale baan voor naast je studie. Na een lange tijd in de winkel te hebben gestaan was ik ook wel erg benieuwd om te zien hoe alle processen geregeld werden vanaf Zaandam. In combinatie met mijn zoektocht naar meer praktijkervaring op HR gebied kwam bij mij al snel het idee naar boven dat ik stage wil lopen op het hoofdkantoor.

Ik vond het erg mooi om te zien dat iedereen zeer enthousiast was dat ik al werkzaam ben in de winkel. Je merkt dat dit erg gewaardeerd wordt, en iedereen is ook erg benieuwd naar hoe de processen die gevormd worden in het hoofdkantoor toegepast worden in de winkel.

Op dit moment loop ik stage bij het Career Center en houd ik me bezig met Talent Acquisition en
Employer Branding. Ook ben ik bezig met de ontwikkeling van onze Traineeship en de selectie
hiervan. Een super breed pakket aan taken waar ik mee bezig mag zijn. Stage lopen bij Ahold
Delhaize is echt meewerken. Je wordt zelf geheel meegenomen in het proces en voelt je echt deel
van je team. Je mag meteen vanaf week 1 aan de slag met allerlei projecten, natuurlijk met de nodige begeleiding. Ik vind deze manier van werken super prettig, er is echt vertrouwen in je en op
momenten dat je hulp nodig hebt staat iedereen voor je klaar.

Wat ook erg fijn is dat we wekelijkse gesprekken hebben met onze manager en tevens mijn stagebegeleider. Tijdens deze informele gesprekken hebben we het over hoe het gaat, waar ik tegenaan loop en ook hebben we het over mijn ontwikkelingsdoelen tijdens deze stage. Kortom, stage lopen bij Ahold Delhaize kan ik iedereen aanraden. Je leert veel in een korte tijd, je voelt je volwaardig lid van het team waarmee je werkt, je krijgt de nodige begeleiding en je werkt voor een ontzettend groot en dynamische organisatie waar ‘iedere dag beter doen’ mogelijk is en je de middelen en collega’s daarvoor hebt.

Ben je door het verhaal van Tyler enthousiast geworden om ook stage te lopen bij Ahold Delhaize? Check dat alle openstaande stagevacatures. 

Deel dit bericht

Comments are closed.