Programma­secretaris Innovatielab Maastricht UMC+

0
Leestijd: < 1 minuut

In het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ staat innovatie in de zorg centraal. Hierdoor zijn in de afgelopen jaren talloze initiatieven ontstaan. Om hierin meer overzicht te scheppen, heeft het MUMC+ behoefte aan het structuren en monitoren van de verschillende lopende programma’s.

Bijdragen aan samenhang en voortgang innovaties MUMC+zorginnovatielab

OchtendMensen-adviseur Fenna Reuvers maakt als programmasecretaris twee dagen in de week deel uit van het team Poli en Kliniek op Maat. Vanuit haar enthousiasme en hands-on mentaliteit ontlast ze dit team in planning en organisatie, structureren en monitoren van lopende programma’s, de financiën en het schrijven van maandelijkse rapportages. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het monitoren van initiatieven en het verzamelen en registreren van innovatieve ideeën in de e-omgeving.

Op deze manier draagt Fenna bij aan het aanbrengen van structuur en het behouden van overzicht op de samenhang en voortgang van de verschillende innovaties binnen het MUMC+ zorginnovatielab.

Meer over digitale innovaties in de zorg lees je op de themapagina op onze website. En wij vertellen je graag wat OchtendMensen nog meer doet in de Zorg & Gezondheid.

“Fenna heeft bijgedragen aan het opzetten van het programmamanagement van het zorginnovatielab (ZIEL) binnen het MUMC+. Met haar enthousiasme en hands-on mentaliteit staat het programma, zorgt ze voor het structureren en monitoren van 80+ lopende innovaties en ontlast ze het team in planning en organisatie. Op deze manier draagt zij bij aan innoveren binnen het MUMC+.”

Programmamanager Zorginnovatielab Maastricht UMC+ –

Deel dit bericht

Comments are closed.