Customer Insights Analist: Mariska

0
Leestijd: 2 minuten

  • Naam: Mariska Verstappen
  • Functie: Customer Insights Analist
  • Afdeling: Marketing

 

“Ik duik de data in om de winkel persoonlijker te maken voor onze klanten!” 

Ik heb de Master Marketing Intelligence gedaan in Groningen. Mijn afstudeerscriptie heb ik bij bol.com geschreven binnen de afdeling Customer Insights. Toen ik hier eenmaal stage liep werd ik zo enthousiast dat ik heb gesolliciteerd op de functie van Customer Insights Analist, waar ik sinds februari 2014 ben gestart.

Waar hou jij je als Customer Insights Analist onder andere mee bezig?

Door middel van statistieken en algoritmes probeer ik de meest waardevolle klantinzichten boven tafel te krijgen, om deze vervolgens op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren aan mijn collega’s binnen Marketing en Merchandising & Sourcing. Samen proberen we continu te bedenken hoe we deze data kunnen gebruiken om de website zo relevant en persoonlijk mogelijk te maken.

Wat is het leukste aan werken bij bol.com?

De informele en resultaatgerichte sfeer! Ik vind het heerlijk dat het niet zo extreem zakelijk is, waardoor ik me goed op mijn gemak voel. Daarnaast vind ik de resultaatgerichte en enthousiaste instelling van collega’s heel waardevol, daardoor kun je samen snel naar een goed resultaat toe werken.

Weet jij een interessant feitje over werken bij bol.com?

We hebben een tafeltennistafel die goed gebruikt wordt door onze afdeling.

Lijkt het je leuk om bij bol.com te werken? Lees dan de 10 veel gestelde vragen tijdens een sollicitatie en bereid je voor op je sollicitatie.

Deel dit bericht

Comments are closed.