Coca-Cola European Partners stagiair Inge Straat vertelt

0
Leestijd: 2 minuten

Even voorstellen 

Mijn naam is Inge Straat, 20 jaar en momenteel een derdejaars Bedrijfskunde studente aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. De afgelopen 5.5 maand heb ik stage gelopen bij Coca-Cola European Partners op de Finance afdeling.

Stagiair op de Finance afdeling bij Coca-Cola European Partners 

Gedurende mijn studie kwam ik erachter dat de Finance-gerelateerde vakken van mijn studie mij enorm interesseerden. Hoewel je denkt iets leuk te vinden, weet je natuurlijk nooit hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat in de praktijk. Toen kwam Coca-Cola op mijn pad. Een bedrijf dat ik van jongs af aan al ken en wat bij menig mens bekend is. Deze ervaring ging ik met twee handen aangrijpen.

In Februari begon mijn avontuur bij Coca-Cola. Helaas vanaf dag één al vanuit huis vanwege COVID-19. Ondanks dat ik dit enorm jammer vond, heeft iedereen uit mijn team ervoor gezorgd dat ik me helemaal op m’n plek voelde. Een toegankelijk, spontaan en gedreven team ontving mij met open armen en zorgde ervoor dat ik alles uit mijn stage kon halen waar ik naar streefde. Er werd op een gepaste manier vrijheid en verantwoordelijkheid gegeven, waardoor ik mij optimaal kon ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Door een gevarieerde hoeveelheid aan taken heb ik mijn interesse in Finance verder kunnen ontwikkelen en mij kunnen verdiepen in de verschillende takken binnen dit gebied. Doordat iedereen in het bedrijf ervoor open staat om een gesprek met je aan te gaan, zorgt dit ervoor dat je optimaal inzicht kunt verkrijgen in de verschillende afdelingen en functies en gebruik kunt maken van netwerkcontacten.

Ik heb enorm veel nieuwe kennis opgedaan over de business in combinatie met Finance en dit kunnen toepassen op daadwerkelijke cases. Ik heb mijn kennis in Excel en Power BI sterk vergroot, wat zeker in de toekomst waardevolle skills kunnen zijn. Het stukje praktijkervaring is waar ik voor kwam en wat ik zeker heb gekregen! Ik ben enorm dankbaar voor deze ervaring en ik zou het zeker kunnen aanraden!

Ben je benieuwd naar andere ervaringen? Lees ook over de uitdagende stage van Danique Verschuuren.

Deel dit bericht

Comments are closed.